ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δήλωσε άγνοια για μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο γερμανικών ομάδων.

Αλλη μία συνέντευξη έδωσε στη Σερβία ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Μιλώντας στην ιστοσελίδα " zurnal.rs" σχολίασε μεταξύ άλλων και τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Για το ματς με την Λαμία:«Γύρισα με καλή διάθεση από το Βελιγράδι στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η διάθεση μεταφέρθηκε και στο γήπεδο, έτσι εγώ σκόραρα δύο γκολ και ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα. Κυριαρχίσαμε απέναντι στην Λαμία, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς».

Για τις μεταγραφικές φήμες: "Καμία φορά οι δημοσιογράφοι είναι πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν μια είδηση. Μάλλον γνωρίζουν καλύτερα από εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τίποτα για ομάδες από την Γερμανία. Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω κάτι για το μέλλον μου".

Για κάποιο ψεύτικο "προφίλ" του στα social Media: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αυτό το προφίλ στο instagram. Δεν γνωρίζω πως κάποιος βρήκε και πήρε τις προσωπικές φωτογραφίες μου και παλιά video. Το πρόβλημα λύθηκε και το προφίλ αφαιρέθηκε τελικά".

Για το αν του δημιούργησε πρόβλημα: "Δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, απλά ήμουν στα… λάθος φώτα της δημοσιότητας. Είναι σημαντικό για εμένα να βρίσκομαι στο επίκεντρο για τα όσα κάνω μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, για πράγματα που έχουν να κάνουν με πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ