ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ EUROKINISSI

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς εξήγησε γιατί η απόδοση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν είχε σχέση με αυτή των προηγούμενων εκτός έδρας αγώνων και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια

Καλύτερο από τον Ολυμπιακό στο χθεσινό ντέρμπι είδε τον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δεν έχασε την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του στη NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για την εικόνα του αγώνα στο "Καραϊσκάκη":
"Ήταν ένα ντέρμπι, παίξαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, στο τέλος είχαμε πολλές ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος σκόραρε με ένα τυχερό τρόπο. Παίξαμε αρκετά καλά, δείξαμε σημάδια βελτίωσης και συνεχίζοντας έτσι θα έρθουν και οι νίκες. Παίξαμε καλά, παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ και πήρε τη νίκη, κάτι που δεν ήταν καν απειλητική φάση. Προσωπικά θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είναι ακόμα αρχή της σεζόν και τίποτα δεν έχει κριθεί".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας:
"Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση, σήμερα αποδώσαμε καλά, αν συνεχίσουμε έτσι τότε θα έρθουν και τα γκολ. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, θα δούμε τα λάθη μας, αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας".

Για το αν φοβάται μην τυχόν η ήττα στον ντέρμπι επηρεάσει αρνητικά:
"Όχι, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ακόμη κι αν κερδίσεις όλους τους άλλους αντιπάλους και χάσεις τα ντέρμπι πάλι μπορείς να γίνεις πρωταθλητής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ντέρμπι στην Ελλάδα, αλλά είναι ένα ματς. Δεν μιλάμε για σπριντ, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Εμείς συνολικά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ