ΠΑΟΚ

Πρέσινγκ στον Σάμαρντζιτς για ΠΑΟΚ

RIJEKA, 11. 07. 2014. - SUPERKUP, HNK RIJEKA - GNK DINAMO  STADION KANTRIDA   SAMARDIÆ   SNIMIO: VEDRAN KARUZA
Σάμαρντζιτς VEDRAN KARUZA

Πώς το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μιράλ Σάμαρντζιτς απασχόλησε τη συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο παιχνίδι της Ριέκα με την Όσιγιεκ.

Καθημερινά αρχίζει ολοένα και περισσότερο να συζητιέται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μιράλ Σάμαρντζιτς. Κι αυτό δεν αφορά, πλέον, μόνο στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα κροατικά κι απόδειξη είναι αυτό που συνέβη χθες.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έγινε ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα της Ριέκα με την Όσιγιεκ, ο Μιράλ Σάμαρντζιτς που έδωσε το παρών δέχθηκε ερώτηση και για τα όσα ακούγονται και γράφονται περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει.

Ο 28χρονος Σλοβένος παρότι αγωνίζεται ως στόπερ έδειξε ξέρει να... ντριμπλάρει και απέφυγε το “σκόπελο” να μιλήσει για άλλη ομάδα όντας παίκτης της Ριέκα.

“Δεν θα πω τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Είμαι παίκτης της Ριέκα, έχω συμβόλαιο και το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα και τις υποχρεώσεις της. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι με την Όσιγιεκ και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να πάριε η ομάδα θετικό αποτέλεσμα”τόνισε, βάζοντας φρένο για οποιαδήποτε άλλη συζήτηση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, το θέμα πλέον αρχίσει να συζητιέται και στη Ριέκα και σ' αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ αγόρασε από την κροατική ομάδα και τον Λέοβατς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ