ΠΑΟΚ

Πρέσινγκ ΠΑΟΚτσήδων με χιούμορ στον Βιεϊρίνια

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία από τις διακοπές του στην Κρήτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν να τον βομβαρδίζουν με αιτήματά τους για επιστροφή στην Τούμπα.

"Έχασες μόνο μία προπόνηση, έλα", "Αντελίνο, γύρνα πίσω να τα σηκώσουμε όλα φέτος", "έλα να γίνεις αρχηγός της ομάδας", "γύρνα έχω φτιάξει και γλυκό". Αυτές είναι μερικές μόνο από τις προτροπές των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον Βιεϊρίνια κάτω από ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται με τη σύζυγό του, Βάσω Βεργίδου και την κόρη τους στην Κρήτη για διακοπές και μόλις επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη θα αντιληφθεί την τρέλα που επικρατεί για την επιστροφή του από την ώρα που ο Λούμπος Μίχελ άνοιξε με τον πλέον επίσημο τρόπο το θέμα του...

Πρέσινγκ ΠΑΟΚτσήδων με χιούμορ στον Βιεϊρίνια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ