ΠΑΟΚ

"Πράσινο φως" από τον Τσίπρα για τη Νέα Τούμπα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ 11ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/3/2018. (MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Τσίπρας MOTIONTEAM

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας από το υπουργείο Άμυνας, προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, από τα χείλη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η Κυβέρνηση έδειξε τη θετική στάση της απέναντι στο πρότζεκτ για τη Νέα Τούμπα που έχει ανακοινώσει εδώ και λίγους μήνες ο Ιβάν Σαββίδης.

Από το βήμα του 11ου συνεδρίου περιφερειακής ανασυγκρότησης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απόφαση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας να αξιοποηθεί ο περιβάλλον χώρος της Τούμπας για το πλάνο κατασκευής του νέου γηπέδου, ενώ μίλησε για θετική απόκριση σε άλλα αιτήματα του ΠΑΟΚ και από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του: "Από το Ταμείο εθνικής άμυνας έχει ληφθεί απόφαση για την αξιοποίηση έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σχέδιο ανακατασκευής του γηπέδου του συλλόγου. Για τον σκοπό αυτό εξετάζονται ήδη θετικά περαιτέρω αιτήματα του συλλόγου από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το υπουργείο Περιβάλλοντος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ