ΠΑΟΚ

Πούκι, όπως Κόντε και Ζίβκοβιτς

Πούκι, όπως Κόντε και Ζίβκοβιτς
EUROKINISSI

Στη Δανία φέρεται να είναι στόχος του ΠΑΟΚ και το Sport24.gr ανοίγει τον φάκελο Τεέμου Πούκι που θα απασχολήσει τον "Δικέφαλο" μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που αποδεικνύουν ότι η προεργασία για τις μεταγραφές της νέας σεζόν έχει προχωρήσει πολύ για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί η εντολή που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης να είναι "προσήλωση στο repeat κατάκτησης του Κυπέλλου" και άπαντες να κινούνται με βάση αυτό, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι στην Τούμπα δεν προσπαθούν να κερδίσουν τον χρόνο και να είναι έτοιμοι για τις τελικές αποφάσεις για την ενίσυχση της ομάδας αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πάνω σ' αυτή τη λογική υπάρχει το όνομα του Πέδρο Κόντε ψηλά στη λίστα εδώ και καιρό και το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές για να γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεται για να τους αποκτήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη αντίστοιχα όταν θα έρθει η ώρα των τελικών αποφάσεων.

Δεν είναι οι μόνοι σ' αυτή τη λίστα. Υπάρχουν και ονόματα όπως αυτό του Τεέμου Πούκι που αποκαλύφθηκε από Δανό δημοσιογράφο και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι όχι απλά προτάθηκε, αλλά απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Ο 27χρονος Φινλανδός επιθετικός είναι από τις λίγες αξιόλογες-για τον ΠΑΟΚ-περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Προτάθηκε πριν από λίγο καιρό και τα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωσή του είναι καθ' όλα βατά.

Ο ύψους 1.80μ. επιθετικός αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως στην Μπρόντμπι και στον ΠΑΟΚ μπορεί να συμφωνήσει με ένα ποσό λίγο πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως. Το άκρως θετικός στην περίπτωσή του είναι ότι βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο κάθε σεζόν (φέτος έχει 38 συμμετοχές και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). Χθες, μάλιστα, έβαλε το δικό του λιθαράκι για να πάει η Μπρόντμπι στον τελικό του Κυπέλλου Δανίας, καθώς πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο 3-1 επί της Μίντιλαντ.

ΤΟ ΑΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕ

Σε σχέση με τον Πέδρο Κόντε, ο Πούκι έχει το ατού ότι δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για αγορά. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να μετρήσει καταλυτικά. Επίσης, ο Πούκι έχει άλλα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Πρίγιοβιτς και μπορεί να παίξει και στο πλευρό του Σέρβου. Όλα αυτά θα αξιολογηθούν μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις και όταν έρθει η ώρα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν κάνει κίνηση για τον Φινλανδό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ