ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούκι: "Έβαλα στον… πάγο την προοπτική του ΠΑΟΚ και ευτυχώς υπέγραψα στη Νόριτς"

Germany's Joshua Kimmich, left, and and Finland's Teemu Pukki challenge for the ball during a friendly soccer match between Germany and Finland in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Aug. 31, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Joshua Kimmich, left, and and Finland's Teemu Pukki challenge for the ball during a friendly soccer match between Germany and Finland in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Aug. 31, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τέεμου Πούκι σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε στο καλοκαιρινό... φλερτ του με τον ΠΑΟΚ που τελικά δεν κατέληξε σε γάμο.

Ο Φινλανδός διεθνής φορ βρίσκεται στην χώρα μας με την εθνική ομάδας της πατρίδας του, για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Nations League με την Ελλάδα και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, ο ίδιος ήταν που πάγωσε τις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για εμένα ήταν συγκεκριμένο. Εγώ και η οικογένεια μου το σκέφτηκα για αρκετό καιρό, αλλά αποφάσισα ότι ίσως να μην είναι η καλύτερη λύση. Έτσι έβαλα αυτή τη προοπτική στον... πάγο και ευτυχώς υπέγραψα στην Νόριτς" , τόνισε ο Πούκι.

Να θυμίσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ κράτησαν για αρκετές εβδομάδες και κάποια στιγμή οι δύο πλευρές φάνηκαν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ