ΠΑΟΚ

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αριστοτέλους

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα ακολούθησαν πορεία προς την Πλατεία Αριστοτέλους. Στις 4.000 εκτιμάται το πλήθος, στο "Μακεδονία Παλάς" ο Ιβάν Σαββίδης.

Στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (8/3) οπαδοί του ΠΑΟΚ για να διαμαρτυρηθούν κατά της πρωτόδικης απόφασης μηδενισμού της ομάδας, αφαίρεσης τριών βαθμών και τιμωρίας με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μία ημέρα πριν από την εκδίκαση της έφεσης ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς την Πλατεία Αριστοτέλους, η οποία κατέληξε στον Λευκό Πύργο (από την Καμάρα, έφθασαν μέχρι τη Δωδεκανήσου, έστριψαν στην παραλιακή, έφθασαν στον Λευκό Πύργο κι από εκεί ανέβηκαν πάλι στην Καμάρα). Ο όγκος των φιλάθλων του "Δικεφάλου" εκτιμάται σε 4.000 άτομα.

ΣΤΟ "MΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ" Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 19:00 και μετέβη στο "Μακεδονία Παλάς". Στο ξενοδοχείο έσπευσαν να τον υποδεχθούν στελέχη της ομάδας και στενοί του συνεργάτες.

"ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ"

Αρκετά επώνυμα στελέχη της οικογένειας του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μίλησαν για τη δφιπλή μάχη του Δικεφάλου, στην εφέσεων και τα γήπεδα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν η πιο "ηχηρή" παρουσία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ωστόσο επέλεξε να μείνει σιωπηλός, έχοντας δίπλα του τον γενικό αρχηγό στην Κ20, Κώστα Ιωσηφίδη. Δηλώσεις, πάντως, έκαναν ορισμένοι από τους βετεράνους. Ο Κούλης Αποστολίδης, τόνισε: "Όλοι είδαμε πως ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να αγωνιστεί και ο προπονητής τους έκανε θέατρο. Σε μια ισόνομη Πολιτεία, έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός! Ο διαιτητής τα άλλαξε όλα.

Είναι τεράστια αδικία. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούμε στην επιτροπή εφέσεων".Από την πλευρά του, ο Χρήστος Τερζανίδης σημείωσε: "Χρόνια μας αδικούν σε Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ήρθε ώρα να σηκώσει ανάστημα ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα! Δεν πιστεύω στη δικαιοσύνη γιατί τους δικαστές τους όρισε ο Ολυμπιακός".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κωστίκος, που εργάζεται και ως scout στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Αν νικήσουμε την ΑΕΚ θα πάρουμε το Πρωτάθλημα. Αυτό είναι το ματς-τελικός".

Τέλος, ο Νίκος Σταυρόπουλος που εκπροσώπησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και η παρουσία μου εδώ αντιπροσωπεύει την ΚΑΕ. Είναι ένα συλλαλητήριο αγάπης για τον ΠΑΟΚ αλλά και οργής αφού όλοι παλεύουμε για να μη χάσει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Είναι η καλύτερη ομάδα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ