ΠΑΟΚ

Ποντάρει στο video από τα αποδυτήρια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνει πλήρη φάκελο-υπόμνημνα στον αθλητικό δικαστή Σπύρο Καποδίστρια και ποντάρει στο οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ.

Ενα πλήρες υπόμνημα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να στηρίξει τις θέσεις της για την διακοπή στο πολύκροτο ντέρμπι με την ΑΕΚ στέλνει σήμερα (21/3) το πρωί στο γραφείο του αθλητικού δικαστή της Λίγκας, Σπύρου καποδίστροα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι τρεις νομικοί του Δικεφάλου (Μαυρομάτης-Μπιρδας-Σημαιοφορίδης) δούλεψαν πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες για να παραδώσουν έναν φάκελο με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης (μαζί δημοσιεύματα και οπτικοακουστικό υλικό), με το οποίο θα προσπαθήσουν να πείσουν για τις θέσεις που εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης ("δεν υπήρξε απειλή", "η οριστική διακοπή του αγώνα προήλθε από την άρνηση της ΑΕΚ να κατέβει στο γήπεδο για τα τελευταία πέντε λεπτά").

Στα γραφεία της Τούμπας ποντάρουν, επίσης, στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα των αποδυτηρίων, καθώς εκτιμούν ότι, εφόσον εξεταστεί από τον Σπύρο Καποδίστρια, θα αναδείξει ξεκάθαρα αυτό που υποστηρίζει θερμά η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά από την αρχή ("δεν υπήρχε κανένα κλίμα τρομοκρατίας").

Το αίτημα από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κατατεθεί και κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης και η απόφαση για το αν ζητηθεί αρμοδίως από την ΕΛ.ΑΣ. (έχει τον απόλυτο έλεγχο) ανήκει στον αθλητικό δικαστή της Λίγκας.

Όπως είχε αναφέρει ο κ. Καποδίστριας και κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, στην απόφασή του θα ενημερώνει και για το αν αποδέχθηκε ή απέρριψε το αίτημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ