ΠΑΟΚ

Πλήθος σκάουτ στη Τούμπα παρακολούθησε το ΠΑΟΚ - Τότεναμ

UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ, Τότεναμ (eurokinissi) EUROKINISSI

Εκπρόσωποι από ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι, της Άρσεναλ, της Ντόρτμουντ, της Χόφενχαϊμ και της Νις βρέθηκαν μεταξύ άλλων το βράδυ της Τρίτης στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ.

Σκάουτ αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων βρέθηκαν τη Τρίτη το βράδυ στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κ19 του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη της Τότεναμ.

Άλλωστε η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν μια καλή ευκαιρία για αρκετούς εκπροσώπους ευρωπαϊκών συλλόγων να πάρουν μια γεύση από την αγωνιστική εικόνα αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στο υψηλότερο επίπεδο.

Μεταξύ άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στην Τούμπα βρέθηκαν σκάουτ από την Αγγλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Από την Αγγλία στις εξέδρες της Τούμπας ήταν άνθρωπος της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ, ενώ την αναμέτρηση είδαν και εκπρόσωποι της Ντόρτμουντ και της Χόφενχαιμ. Ενώ δεδομένα το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες παρακολούθησε και άνθρωπος της Νις.

Δεν αποκλείεται φυσικά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ να υπήρξαν και αρκετοί ακόμα εκπρόσωποι και σκάουτ ξένων ομάδων των οποίων η παρουσία πέρασε απαρατήρητη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ