ΠΑΟΚ

Πιο δυνατά από την Πέμπτη ο Πρίγιοβιτς

Πιο δυνατά από την Πέμπτη ο Πρίγιοβιτς

Τα αποτελέσματα της αξονικής έδειξαν ότι το τραύμα του Πρίγιοβιτς στην κλείδα επουλώνεται με φυσιολογικούς ρυθμούς κι έτσι ο Ίβιτς αποφάσισε να τον εντάξει στις προπονήσεις, από την Πέμπτη, σε ασκήσεις χωρίς σωματική επαφή.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (29/3), συνδύαζε ταχύτητα και δύναμη με το κομμάτι της τακτικής και της τεχνικής. Οι ασκήσεις στις οποίες δούλεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και της ομαδικής λειτουργίας σε pressing και passing game.

Τα πιο σημαντικά νέα, όμως, αφορούν στα αποτέλεσμα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για να διαπιστωθεί η πορεία πώρωσης του τραύματος στην κλείδα του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Αυτά κρίνονται φυσιολογικα και αναμενόμενα και έτσι ο Βλάνταν Ίβιτς σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ αποφάσισε την αύξηση της επιβάρυνσης του ειδικού προγράμματος του ποδοσφαιριστή.

Ο Σέρβος φορ, από την Πέμπτη (30/3) θ’ αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης που δεν έχουν σωματική επαφή προκειμένου να διατηρείται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Από εκεί και πέρα, ο Τζάλμα Κάμπος μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ κι από την Πέμπτη (30/3) θα συμμετέχει μερικώς στην προπόνηση σε ρυθμούς επανένταξης.

Τέλος, στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψαν οι Φερνάντο Βαρέλα, Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Την Πέμπτη (30/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΟΥΑΡΝΤΑ: "ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΟΚ"

Στο αιγυπτιακό κανάλι "ΟΝ sport TV" μίλησε ο Αμρ Ουάντα μετά την 60λεπτη παρουσία του στη φιλική νίκη της Αιγύπτου επί του Τογκό, στην Αλεξάνδρεια, με 3-0.

"Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και προσπαθώ κάθε φορά να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός για την καριέρα μου. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος, παίζω ολοένα και περισσότερα παιχνίδια και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό, γιατί με βοηθάει ώστε να κερδίζω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για το φιλικό με το Τογκό, σημείωσε:

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Ήταν το πρώτο φιλικό που παίξαμε μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στη Γκαμπόν. Ευτυχώς, παίξαμε καλά. Παρότι ήταν φιλικό, πάντως, όλοι οι παίκτες πάλεψαν για να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίζουμε για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν αγωνίζομαι με την Εθνική αλλά και την ομάδα μου, καθώς θέλω να συνεχίσω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου".

Ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ... ΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ

Μία ξεχωριστή άσκηση σε δίδυμα που ήταν "δεμένα" με λάστιχα έγινε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το δίδυμο Μπίσεσβαρ-Κάτσε έκλεψε την παράσταση. Το γιατί; Δείτε το video και θα καταλάβετε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ