ΠΑΟΚ

Πήρε επιπλέον άδεια ο Ουάρντα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αρχισαν τα μαθήματα τακτικής από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Επιπλέον άδεια ο Ουάρντα, ενοχλήσεις στη μέση ο Μπρκιτς.

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν επηρέασαν την προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς στη Μεσημβρία δεν έφτασαν στα επίπεδα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Έτσι, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μπόρεσε να αρχίσει τα μαθήματα τακτικής χωρίς πρόβλημα.Τα νέα της απογευματινής προπόνησης, όπως παρουσιάζονται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν ως εξής:

"Μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην φυσική κατάσταση και ήταν η μοναδική ως τώρα που δεν συμπεριελάμβανε μπάλα, η απογευματινή (διάρκειας σχεδόν δύο ωρών) είχε μόνο ποδόσφαιρο.

Μόνο τακτική, με τον Σέρβο τεχνικό να δείχνει στους παίκτες του πως θέλει να κινούνται μέσα στο γήπεδο, να το… προβάρει σε ασκήσεις κυκλοφορίας που αφορούσαν κυρίως την αμυντική λειτουργία και στη συνέχεια να ζητά να το δει στην πράξη στο μισάωρο δίτερμα.

Στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ζέλικο Μπρκιτς , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Την Τρίτη (27.06), ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 19:30 στη Νέα Μεσημβρία με τους διεθνείς, πλην του Άμρ Ουάρντα που θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 30.06) να επιστρέφουν από τις άδειες τους και να ξεκινούν ειδικό πρόγραμμα".

Μαλεζάς: "Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει λόγια"

Περίεργη χαρακτήρισε την σεζόν που έκλεισε ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο Κατερινιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην ΕΡΤ-3 και αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνουν τη νέα σεζόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, τόνισε αρχικά για την περασμένη περίοδο:

"Ήταν περίεργη χρονιά. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έγινε ό,τι έγινε στα Play Off και είχαμε πικρή γεύση κατά την διάρκεια των διακοπών μας και συνεχώς σκεφτόμασταν ότι έγινε". Στη συνέχεια μίλησε για το τι περιμένουν από την ομάδα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ:

"Δεν νομίζω πως πρέπει να πούμε κάτι τον κόσμο. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει λόγια πρέπει να κάνουμε έργα. Όπως κάθε χρονιά έχουμε υψηλές βλέψεις. Πρέπει να δουλέψουμε στην προετοιμασία έτσι ώστε σε όλη τη σεζόν να είμαστε αυτοί που πρέπει".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μακ: "Ας δούμε τι θα γίνει σε μία εβδομάδα, ένα μήνα.."
Δανεισμός και επέκταση συμβολαίου για Κίτσιου
Τερζής: "Κάποιοι παίκτες ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ"!
Η Σιντ-Τρούιντεν ανακοίνωσε Κίτσιου και Χαρίση
Στον Ατρόμητο οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ