ΠΑΟΚ

Πήρε "21", άφησε Κάτσε, Κουλούρη, Δεληγιαννίδη εκτός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ποιες είναι οι επιλογές του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ολίμπικ στο Κίεβο. Εκτός και ο Μπρκιτς που ούτως ή άλλως αποτελεί ξένο σώμα.

Τις επιλογές του για τον πρώτο επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ στη σεζόν, αυτόν κόντρα στην Ολίμπικ στο Κίεβο, έκανε ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επέλεξε 21 παίκτες και σε σχέση με τη λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA, έμειναν εκτός αποστολής οι Κάτσε, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης και ο Μπρκιτς που ως γνωστό αποτελεί ξένο σώμα και δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Λεβέκ, Πούγγουρας, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας , Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Μακ, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα.Στην απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (25/7) που έγινε στην Τούμπα, ο Σέρβος κόουτς του ΠΑΟΚ έριξε τους ρυθμούς μετά τη διπλή προπόνηση της Δευτέρας (24.05). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια σε μικρό χώρο κι εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Ρέι δηλώνεται το πρωί

Σε ό,τι αφορά στο διαβατήριο του Ροδρίγο Ρέι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το έχουν στα χέρια τους και περιμένουν το πιστοποιητικό της μεταγραφής από την Ομοσπονδία της Αργεντινής την Τετάρτη το πρωί για να δηλωθεί στη λίστα της UEFA ως κοινοτικός.

Το ταξίδι και το πρόγραμμα της παραμονής

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (10:00) με πτήση τσάρτερ για το Κίεβο. Η συνέντευξη Τύπου του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 και η προπόνηση του Δικεφάλου στο γήπεδο «Βαλερί Λομπανόφσκι» θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα είναι ανοικτή 15′ στους εκπροσώπους του Τύπου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ