ΠΑΟΚ

Πέταξε χωρίς Τζαβέλλα για Φλωρεντία

Πέταξε χωρίς Τζαβέλλα για Φλωρεντία

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ταλαιπωρείται από ίωση και πυρετό και έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Στέλιος Μαλεζάς.

Με μία σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής πέταξε για τη Φλωρεντία η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ταλαιπωρείται από ίωση και πυρετό, έμεινε κλινήρης κι έτσι τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Στέλιος Μαλεζάς. Η απουσία του Τζαβέλλα προστίθεται στις απουσίες του τραυματία Περέιρα και του τιμωρημένου Αθανασιάδη.

Μαζί με την ομάδα και τη διοίκηση ταξιδεύουν και τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, εξάλλου, δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη αν μεταβεί στην Ιταλία ο Ιβάν Σαββίδης.Η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ είναι η εξής: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Λέο Μάτος, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Ροντρίγκες, Κάμπος, Κουλούρης.

Ενα ματς που θα θυμούνται καιρό τα παιδιά του Γκαρσία

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του UEFA Youth League οι πιτσιρικάδες της Κ20 του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά (και) η τελευταία εμφάνισή τους με τον Άγιαξ στην Ολλανδία ήταν κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όλους τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης και θα συμφωνήσετε μαζί μας...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ