ΠΑΟΚ

Πέταξε για Ολλανδία χωρίς τον άτακτο Ουάρντα

Πέταξε για Ολλανδία χωρίς τον άτακτο Ουάρντα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ άρχισε το ταξίδι της για το Χορστ της Ολλανδίας όπου θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν μέσα στις επόμενες 14 μέρες. Για ποιο λόγο "κόπηκε" και πάει δανεικός ο Αμρ Ουάρντα. Δείτε φωτογραφίες και videos από την αναχώρηση.

Από νωρίς το πρωί το Sport24.gr σας ενημέρωσε για τους 33 που έγιναν 32 στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, μετά την απόφαση να δοθεί δανεικός ο Αμρ Ουάρντα. Παρότι κι άλλοι παίκτες πρόκειται να δοθούν δανεικοί, ταξίδεψαν κανονικά στην Ολλανδία. Αυτό που κάνει τη διαφορά με τον Ουάρντα είναι ότι υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα που ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός ομάδας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Όσον αφορά στο ταξίδι για την Ολλανδία, η πτήση από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για το Ντίσελντορφ ήταν προγραμματισμένη στις 10.10 και με ώρα άφιξης στην Γερμανία λίγο μετά τις 12.

Πέταξε για Ολλανδία χωρίς τον άτακτο Ουάρντα

Εκεί θα περιμένει την αποστολή του ΠΑΟΚ το πούλμαν της ομάδας που είχε ταξιδέψει λίγες μέρες πριν για να τη μεταφέρει στο Χορστ της Ολλανδίας (στα σύνορα με τη Γερμανία), σε απόσταση 73 χιλιομέτρων.

Ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκεί μέχρι τις 15 Ιουλίου όταν θα πάει στο Άμστερνταμ για το φιλικό με τον Άγιαξ και από εκεί θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Στο διάστημα της παραμονής του στο Χορστ θα δώσει τρία φιλικά. Στις 4 Ιουλίου με την Τούμπιζε, στις 12 με τη Φένλο και ενδιάμεσα, πιθανότατα στις 7, θα οριστεί ένα ακόμη, μετά την ακύρωση του αγώνα με την Σαχτάρ. Αυτό θα είναι μάλλον με τη Ζενιτ κι αν δεν συμφωνήσουν οι Ρώσοι, με τη Γάνδη.

Πέταξε για Ολλανδία χωρίς τον άτακτο Ουάρντα

Με την αποστολή δεν ταξιδεύει ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Ολλανδία.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ρουμανία ο Στέλιος Μαλεζάς βρίσκεται στο στόχαστρο της Στεάουα, πλην της Ανζί με την οποία συζητά.

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ