ΠΑΟΚ

Περιμένουν τη Σαχτάρ για Αζεβέδο

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΙΟ ΑΣΕΒΕΔΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΙΟ ΑΣΕΒΕΔΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για την ανακοίνωση του πρώτου αποκτήματος του Ιανουαρίου, όμως η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στον Μάρσιο Αζεβέδο και την ουκρανική ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μπορεί Μάρσιο Αζεβέδο να έχει υπογράψει τα έγγραφα που αφορούν την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μπορεί η ανακοίνωση της απόκτησής του από τον "Δικέφαλο του βορρά" να είναι και αυτή έτοιμη, όμως όλα μένουν στο συρτάρι μέχρι να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό και την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Αζεβέδο έχει ήδη περάσει από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα των οποίων να είναι τέτοια που έκαναν τους ιθύνοντες των ασπρόμαυρων να δώσουν συνέχεια στα διαδικαστικά που αφορούν την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αζεβέδο δεν έχει κάνει κάποια "επίσημη" εμφάνιση, αν και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Βραζιλιάνος θα προστεθεί σε μια μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών που έχουν μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη (είτε ως δανεικοί είτε με μεταγραφή) από ομάδα εκτός Ελλάδος έχοντας πρώτα βρεθεί στη Τούμπα ως αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ