ΠΑΟΚ

Περιμένει την επιστροφή Τσίμιροτ ο Τούντορ

Περιμένει την επιστροφή Τσίμιροτ ο Τούντορ
Τσίμιροτ INTIME SPORTS

Ο Τούντορ περιμένει πως και πως την επιστροφή του Τσίμιροτ στην αγωνιστική δράση για να του δώσει λύσεις και να προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή.

Συγκροτημένα και με συγκεκριμένο πλάνο προγραμματίζει τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης φαίνεται να ξέρει τι του λείπει και τι ζητάει από την ομάδα του, περιμένοντας και ορισμένες επιστροφές παικτών που απουσίασαν λόγω τραυματισμού.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές λοιπόν στους οποίους ο Τούντορ υπολογίζει αρκετά, αλλά αναγκάστηκε να στερηθεί, είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην πρώτη του συμμετοχή, κόντρα στην Ξάνθη, όμως στα πλάνα του Κροάτη λογίζεται ως βασικός και αναμένεται να αποτελέσει «κλειδί» στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Βόσνιος έχει στοιχεία που λείπουν από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο ΠΑΟΚ στο κέντρο, καθώς διακρίνεται για το ταλέντο του να προωθεί το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση. Εξάλλου στον Δικέφαλο επένδυσαν στον νεαρό, δαπανώντας πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να τον φέρουν στην Τούμπα.

Ο Τούντορ έτσι περιμένει πως και πως τον Τσίμιροτ για να προσθέσει νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και να «λύσει» τα χέρια του όσον αφορά τις επιλογές για τη μεσαία γραμμή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ