ΠΑΟΚ

Πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ ο Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League, έχοντας πετύχει όλα του τα γκολ στο γήπεδο της Τούμπας!

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού (5-0) στην Τούμπα, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε τα 8 γκολ στη Super League Σουρωτή και ξεπέρασε τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Πέδρο Κόντε που οδηγούσαν την κούρσα των σκόρερ. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον μόνος του στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει και τα 8 τέρματά του στο πρωτάθλημα εντός έδρας, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο φορ του Δικεφάλου του Βορρά δεν έχει βρει δίχτυα ούτε μία φορά σε εστία εκτός Τούμπας φέτος μέχρι στιγμής κι όμως είναι πρώτος σκόρερ.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

Συγκρίνοντας τον Πρίγιοβιτς με τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Πέδρο Κόντε που άφησε πίσω του, παρατηρείται ότι ο φορ του ΠΑΟΚ είναι πιο εύστοχος από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Μπορεί να έχει αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια και από τους δύο, όμως έχει σκοράρει περισσότερα γκολ σε λιγότερες τελικές προσπάθειες.

Ο Πρίγιοβιτς έχει πετύχει τα 8 γκολ του σε 14 αγώνες (1067 λεπτά συμμετοχής), έχοντας συνολικά 21 τελικές προσπάθειες. Δηλαδή σκοράρει 1 γκολ ανά 2.6 τελικές προσπάθειες. Ο Ανσαριφάρντ έχει 7 γκολ σε 11 αγώνες (772 λεπτά συμμετοχής) και σε 29 τελικές προσπάθειες, δηλαδή βρίσκει δίχτυα ανά 4.1 τελικές προσπάθειες, ενώ ο Κόντε που έχει επίσης 7 τέρματα, έχει παίξει σε 11 ματς (932 λεπτά συμμετοχής) και έχει 33 τελικές προσπάθειες, κάτι που σημαίνει πως σκοράρει ανά 4.7 τελικές προσπάθειες.

Όσον αφορά στα πέναλτι, ο Πρίγιοβιτς έχει βάλει ένα γκολ από την άσπρη βούλα (το χθεσινό κόντρα στον Λεβαδειακό), όπως και ο Ανσαριφάρντ, ενώ ο Κόντε δεν έχει σκοράρει από τα 11 βήματα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί οι από τις 21 τελικές προσπάθειες του Πρίγιοβιτς, οι 12 έχουν γίνει εντός περιοχής και μόλις 1 έξω από το "κουτί", ενώ οι 8 είναι κεφαλιές.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1 (1)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (1)

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0 (1)

ΠΑΟΚ-Λαμία 4-0 (2)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0 (1)

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0 (2)

Όλα τα γκολ του Πρίγιοβιτς έχουν συνδυαστεί με νίκες του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, όπως προαναφέραμε όλα έχουν σημειωθεί στην Τούμπα, όπου η ομάδα του διατηρεί το απόλυτο νικών (8 στα 8) μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Μετά τη χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού και τα 2 γκολ που πέτυχε ο Πρίγιοβιτς έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook γράφοντας: "Άλλη μία σπουδαία νίκη και ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ