ΠΑΟΚ

Πέντε συλλήψεις και πέντε τραυματίες

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Πέντε συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ (για τον πετροπόλεμο έξω από το γήπεδο), πέντε Έλληνες τραυματίες και 20 σπασμένα πούλμαν είναι ο απολογισμός των οπαδών του Δικεφάλου από την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

Οι 2.500 φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν μαζί με την αγαπημένη τους ομάδα στην Τουρκία, δυστυχώς δεν πανηγύρισαν μόνο, αλλά κινδύνεψαν και ταλαιπωρήθηκαν.

Συγκεκριμένα, η τούρκικη αστυνομία που έκανε... εγκλήματα κατά την μεταφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, συνέλαβε πέντε Έλληνες, για τον πετροπόλεμο που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο πρέσβης, Βασίλης Μπορνόβας, προσπαθεί να πείσει τις αρχές να αφεθούν ελεύθεροι και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα.

Σαν να μην έφταναν οι συλλήψεις, υπάρχουν και 5 τραυματίες από τον σημερινό αγώνα, όμως το ευχάριστο είναι πως δεν χτύπησαν σοβαρά και μάλιστα επιστρέφουν στην χώρα μας.

Πάντως, υπάρχει αγανάκτηση (όχι άδικα) από τον κόσμο του ΠΑΟΚ προς την τούρκικη αστυνομία κι αυτό γιατί μετέφερε τους Έλληνες φιλάθλους μέσα από περιοχές που βρίσκονταν οπαδοί της Φενέρμπαχτσε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα 20 (!) σπασμένα πούλμαν από πέτρες, μάρμαρα και λοιπά αντικείμενα.

Τέλος, μόνο αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της αστυνομίας να μεταφερθούν στις θέσεις τους περνώντας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, όσοι ταξίδεψαν με τσάρτερ. Κι όλα αυτά την στιγμή που στην Τούμπα δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ