ΠΑΟΚ

Πέντε δανεικοί του ΠΑΟΚ στην κορυφή

Πέντε δανεικοί του ΠΑΟΚ στην κορυφή

Πλην των Γιαννούλη, Χατζηισαΐα, Ουάρντα, άλλοι δυο ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν την πρώτη θέση στις ομάδες που αγωνίζονται. Πέντε δανεικοί του ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Οι Πέδρο Ενρίκε και Ζάιρο Ντε Μασέντο συμπληρώνουν την πεντάδα παικτών του ΠΑΟΚ που βρίσκονται εκτός Τούμπας και έχουν συνδράμει στις ομάδες τους, στη μέχρι πορεία για την πρώτη θέση. Αναλυτικά, η πορεία των δανεικών παικτών του ΠΑΟΚ:

Πέδρο Ενρίκε (Καραμπάχ)

Άτυχος στάθηκε ο Πέδρο Ενρίκε, που πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Καραμπάγκ κόντρα στη Σεμπάιλ, αλλά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στο 26′. Η ομάδα του αν και αγωνίστηκε από το 43′ με 10 παίκτες, κέρδισε με 1-0 με γκολ του Ισμαΐλοφ στο 89′.

Ζάιρο (Σέριφ)

Ο Ζάιρο αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εντός έδρας μάχη της Σέριφ Τίρασπολ με την Σφίντουλ, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Ερικ Σάμπο (Μπεϊτάρ)

O Έρικ Σάμπο πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε στο 73′ στην εντός έδρας νίκη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ επί της Χαποέλ Ασκελόν με 2-0.

Χάρης Χαρίσης, Στέλιος Κίτσιου (Σιντ Τρούιντεν)

Βαριά ήττα 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ και ατυχία για την Σίντ Τρούιντεν, η οποία είδε τον Χάρη Χαρίση να αποχωρεί τραυματίας μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Στέλιος Κίτσιου πήρε για δεύτερο σερί παιχνίδι φανέλα βασικού, έπαιξε σε όλο το ματς και δείχνει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά του και την θέση του στην ομάδα.

Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Δημήτρης Γιαννούλης (Ατρόμητος)

Στην κορυφή της Super League Σουρωτή θα παραμείνουν για μία ακόμα εβδομάδα οι Ουάρντα, Γιαννούλης και Χατηζισαΐας. Ο Ατρόμητος πέρασε από την έδρα της Ξάνθης με 0-2, με τον Ουάρντα να σκοράρει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και τον Γιαννούλη να βγάζει ασίστ στον Ντιγκινί για το δεύτερο γκολ των Περιστεριωτών, ενώ ο Χατζηισαΐας ήταν ακόμα μία φορά εξαιρετικός και συνέβαλε τα μέγιστα στο να πάρει ο Ατρόμητος ένα ακόμα clean sheet.

Λάζαρος Λάμπρου (Πανιώνιος)

Ο Λάζαρος Λάμπρου πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, στην εντός έδρας ήττα του Πανιώνιου από την ΑΕΚ με 0-1.

Μανώλης Πατράλης (Πλατανιάς)

Ο Μανώλης Πατράλης έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση του Πλατανιά στην έδρα της Λαμίας. Ο νεαρός μέσος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα, με το τελικό 2-0 υπέρ των γηπεδούχων να φέρνει τους Κρητικούς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.

Νίκος Μελίσσας (Λαμία)

O Νίκος Μελίσσας ήταν εκτός αποστολής στην νίκη της Λαμίας επί του Πλατανιά με 2-0.

Γιώργος Κάκκο (Νέα Σαλαμίνα)

Ο Γιώργος Κάκκο πέρασε στο 75' στην ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας στην έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 1-1.

Νικόλας Ματθαίου (Ανόρθωση)

O Νικόλας Ματθαίου παρακολούθησε από τον πάγκο την ισοπαλία της Ανόρθωσης στην έδρα της Ομόνοιας με 1-1.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ