ΠΑΟΚ

Πέμπτη στο FTC η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πέμπτη στο FTC η Κ17 του ΠΑΟΚ

Η Κ17 του ΠΑΟΚ κατέκτησε την πέμπτη θέση στο "Future Talent Cup", ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της με δύο νίκες.

Την πέμπτη θέση στο "Future Talent Cup" κατέκτησε η Κ17 του ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο του παιχνίδι επι Ουγγρικού εδάφους, ο Δικέφαλος του βορρά επικράτησε με 2-0 της Ντινάμο Μινσκ με 2-0, με σκόρερ τους Βρακά και Χατζή.

Στην προκριματική φάση, τον Οκτώβριο του 2016, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του με 9 βαθμούς, καθώς επικράτησε 4-1 της Φερεντσβάρος, 4-1 της Ριέκα και 2-0 της Μπράμπαντ Γιουνάιτεντ. Στους προημιτελικούς ο ΠΑΟΚ έχασε στα πέναλτι από την Καρπάτι Λβιβ, και πήγε στο παιχνίδι για την πέμπτη θέση κερδίζοντας με 2-1 την ακαδημία Χάτζι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, που επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης Χρήστος, Γιαννακίδης Χρήστος, Λύρατζης Ελευθέριος, Βουτσάς Δημήτριος, Βουτσάς Χρήστος, Μιχαηλίδης Ιωάννης, Διαμαντής Απόστολος, Γεωργιάδης Γεώργιος, Μανιώτης Σεραφείμ, Χατζής Νικόλαος, Κύρτσος Ευάγγελος, Βρακάς Γεώργιος, Γαϊτανίδης Αντώνιος, Δούμτσης Γεώργιος, Κορέας Κίμων, Πουρναράς Θεόδωρος, Αζίζ Νεκτάριος, Μουτζούρης Άγγελος, Σαλαμούρας Αχιλλέας, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Kαλουτσικίδης Πέτρος, Ατματζίδης Σπυρίδων.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Ανέστης Ασλανίδης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Μιχαηλίδης και ο φροντιστής Στράτος Αριζάνης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ