ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Το πιστέψαμε και επιστρέψαμε στο ματς"

Πέλκας: "Το πιστέψαμε και επιστρέψαμε στο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό και για το τι είπε ο Ιγκορ Τούντορ στο ημίχρονο. Τι ανέφερε ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας.

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα είπε: "Πιστέψαμε στο αποτέλεσμα. Δεν μπήκαμε καλά άλλα δεν μείναμε στο 2-0. Με τις αλλαγές επιστρέψαμε".

Για το τι είπε ο Τούντορ στο ημίχρονο: "Στο ημίχρονο μας είπε πως δεν τελείωσε τίποτα. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Έγινε το 2-0 αλλά το γκολ του Τσίμιροτ μας βοήθησε να πάρουμε τα πάνω μας".

Για το γρήγορο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού: "Με την πρώτη ευκαιρία δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας έτσι".

Για το ότι δεν σκοράρει στην Τούμπα συχνά: "Τυχαίνει να σκοράρω μόνο εκτός και θέλω πολύ να βάλω γκολ στην Τούμπα".

Για το αν υπάρχει πίεση: "Πρέπει να αντέχεις τις ευθύνες. Είναι σημαντικό να βγεις δυνατός από αυτό, να δουλεύεις καθημερινά και να βελτιώνεσαι προκειμένου να βγεις δυνατός".

Για τον Τούντορ: "Είναι λάτρης της πειθαρχίας και θέλει να είμαστε σοβαροί. Θέλει να βελτιώνεται γιατί και εκείνος είναι μικρός. Ολοι μαζί πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από αυτό".

Χατζηϊσαίας: "Θα τα φτιάξουμε όλα, δεν το έβαλα κάτω μετά το λάθος μου"

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας είπε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Δεχτήκαμε και ένα αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ "αντέδρασε" μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού: "Σημαίνει κάτι. Δουλεύουν όλοι... Οσο μπορούμε θα τα φτιάξουμε όλα και θα πάνε καλά τα πράγματα".

Για το λάθος του στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού: "Έκανα ένα λάθος, δεν το έβαλα κάτω. Το πάλεψα και το παλέψαμε όλοι. Συγχαρητήρια και μπορούσαμε το νικητήριο γκολ".

Κοροβέσης: "Θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε πλήρως το ματς"

Ο Νίκος Κοροβέσης δήλωσε: " Η ομάδα έβγαλε αντίδραση αν και δέχθηκε ένα γρήγορο τέρμα. Θα μπορούσαμε να το ανατρέψουμε πλήρως και να μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα ωραίο γκολ με τον Τσίμιροτ και πήραμε τα πάνω μας. Είναι αλήθεια πως πληρώνουμε το παραμικρό λάθος. Κάποια στιγμή θα γυρίσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ