ΠΑΟΚ

Πέλκας σε Λημνιό: "Εγώ περίμενα από 12 χρονών και εσύ το πήρες σε δύο χρόνια"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας θέλοντας να πειράξει τον Δημήτρη Λημνιό του είπε ότι εκείνος από 12 χρονών περίμενε τη στιγμή που θα πάρει το πρωτάθλημα, ενώ ο νεαρός εξτρέμ το πήρε σε δύο χρόνια. (VIDEOS)

Ένα ωραίο στιγμιότυπο είχαμε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Δημήτρη Πέλκα και του Δημήτρη Λημνιού. Οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον με τον παλιό, Πέλκα, να κερδίζει τη μάχη.

Ο Λημνιός ως επαγγελματίας θέλησε να ρίξει τους τόνους και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι.

Αυτή η ατάκα έφερε και την αντίδραση του Δημήτρη Πέλκα: "Δυο χρόνια στην ομάδα έχει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο, εμείς από 12 χρονών περιμέναμε για να πανηγυρίσουμε". Είπε γελώντας ο μέσος του ΠΑΟΚ με τον Λημνιό να απαντά: "Πρέπει να το πάρουμε αήττητοι".

Πρέλεβιτς: "Ο Σαββίδης είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ"

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβις. Μεταξύ άλλων είπε στις δηλώσεις του στο OPEN: "Για τα ελληνικά δεδομένα και για τον ΠΑΟΚ είναι ό,τι καλύτερο. Παθιασμένος, άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα, έχει οικονομική δυνατότητα. Πολλοί έχουν την οικονομική δυνατότητα, αλλά δεν βάζουν χρήματα. Στηρίζει την ομάδα, έχει όλο το πακέτο".

Γιαννούλης: "Αυτό που έζησα ήταν μαγικό"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννούλης τόνισε αρχικά: "Προσπάθησα να προετοιμάσω τον εαυτό μου γι’ αυτό που θα ζήσω, πίστευα πως δεν θα ήταν πραγματικότητα, όμως τελικά ήταν. Νιώθω συγκίνηση, χαρά, πρόκειται για τους κόπους μιας χρονιάς. Ειδικά μετά την περυσινή χρονιά και με το πώς δεν ήρθε ο τίτλος εν τέλει, τα παιδιά πείσμωσαν και φέτος ήρθε η δικαίωση".

Για το πώς πανηγύρισαν στα αποδυτήρια οι πρωταθλητές: "Ήταν έντονες στιγμές, το ζήσαμε πραγματικά όπως λέμε. Μετρούσαμε τα λεπτά για να πανηγυρίσουμε και δεν τελείωνε με τίποτα ο αγώνας".

Για το ότι πανηγυρίζει πρωτάθλημα σε τόσο νεαρή ηλικία: "Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Δεν περίμενα στην αρχή της χρονιάς να επιστρέψω και όσο έπαιζα στον Ατρόμητο. Έβλεπα την ομάδα, εννοείται πως την παρακολουθούσα, αλλά δεν περίμενα να γυρίσω. Τελικά, όμως, γύρισα και αυτό που έζησα ήταν απίστευτο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ