ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Νιώθω έτοιμος, δε με φοβίζει κάτι"

Πέλκας: "Νιώθω έτοιμος, δε με φοβίζει κάτι"

Οι σκέψεις του 24χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα, μετά τις δυο διαδοχικές νίκες του "Δικεφάλου του Βορρά" με Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε το βραβείο του MVP της 14η; αγωνιστικής αλλά και αυτό για το καλύτερο γκολ, και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο σε αυτά όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα βραβεία που παρέλαβε:

"Μου άρεσε που κέρδισα τα δυο βραβεία. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς για να κερδίζει η ομάδα, διότι αυτό είναι που με ενδιαφέρει πάνω από όλα".

Για το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

"Ηταν μια έμπνευση της στιγμής. Εχω πετύχει και ένα ακόμα ωραίο γκολ, με την Μπρόντμπι, δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο, αλλά ελπίζω να έρθουν και άλλα όμορφα γκολ στο μέλλον"

Για το αν νιώθει οτι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τον τίτλο, με τον ίδιο σε ρόλο ηγέτη:

"Είναι καλό που κερδίσαμε ένα ντέρμπι. Το οτι πάμε για τον τίτλο, φαίνεται ξεκάθαρα. Είμαστε τρία φαβορί. Από τη πρώτη φορά που φόρεσα το περιβραχιόνιο έλεγα πως πρέπει μέσα στο γήπεδο να δείχνεις οτι είσαι ηγέτης, όχι απλά να φοράς το περιβραχιόνιο. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να είμαι έτοιμος. Και νιώθω έτοιμος, δε με φοβίζει κάτι. Ελπίζω να έχω μόνο ανοδική πορεία από εδώ και στο εξής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ