ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Να καταλάβουμε ότι το "είμαστε ΠΑΟΚ" δεν φτάνει"

Πέλκας: "Να καταλάβουμε ότι το "είμαστε ΠΑΟΚ" δεν φτάνει"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, μίλησε για τη λάθος νοοτροπία που θα πρέπει να εκλείψει αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε τα βραβεία του 11888 MVP και του Regency Casino Best Goal του Σεπτεμβρίου και αναφέρθηκε σε αυτά αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα βραβεία που παρέλαβε: "Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πέρασα έναν καλό μήνα και θέλω να συνεχίσω να παίζω, να είμαι υγιής και βοηθήσω την ομάδα να κάνει αυτό που θέλει".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: "Μπορεί να περάσαμε στο κύπελλο αλλά ούτε εμένα μου άρεσε η εικόνα της ομάδας. Πρέπει να καθίσουμε κάτω, να συζητήσουμε και να βρούμε το τι φταίει, να δώσουμε παραπάνω από ότι χρειάζεται. Κάτι που εμείς οι παίκτες το συζητάμε είναι το ενδεχόμενο να μπαίνουμε στα παιχνίδια με μια νοοτροπία ότι θα κερδίσουμε χωρίς να κάνουμε και πολλά. Δε βλέπω αδιαφορία από κανέναν, δεν είναι θέμα αδιαφορίας, είναι θέμα νοοτροπίας. Ίσως να σκεφτόμαστε ότι επειδή "είμαστε ΠΑΟΚ" θα κερδίσουμε τα παιχνίδια, έτσι... Αυτό πρέπει να αλλάξει αν όντως υπάρχει. Ίσως θα πρέπει να μπαίνουμε στο ματς σκεπτόμενοι ότι εμείς έχουμε να αποδείξουμε πράγματα. Προσπαθούμε, όταν προπονούμαστε, να σκεφτόμαστε πως δεν παίζει ρόλο το αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Ίσως να μην έχουμε βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία μεταξύ μας. Πρέπει να αρχίσουμε να βρισκόμαστε μεταξύ μας".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: "Θα μπούμε σα να είμαστε εμείς το αουτσάιντερ, σα να έχουμε να αποδείξουμε πράγματα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο από νωρίς και να μη περιμένουμε το δεύτερο ημίχρονο".

Για τη τιμωρία της έδρας που φτάνει στο τέλος της: "Ανυπομονούμε... Οι νέοι παίκτες είδαν στην ανοικτή προπόνηση κάτι από Τούμπα και θα το ζήσουν σύντομα. Ξέρω καλά τι σημαίνει γεμάτη Τούμπα. Αυτή η θετική ενέργεια που είναι ικανή να γυρίσει ματς μόνη της...".

Για το πρωτάθλημα: "Δε θυμάμαι άλλη φορά πρωτάθλημα στο οποίο όλοι να χάνουν βαθμούς. Υπάρχει ανταγωνισμός και ελπίζω εμείς να βρούμε το τρόπο να μην χάνουμε βαθμούς έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς που θα το πάρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ