ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Μου 'χει αφήσει πολύ καλή εντύπωση ο Στανόγεβιτς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
Πέλκας MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας βάζει στόχο την προσωπική βελτίωσή του και θεωρεί ότι έχει πολλά να δώσει τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, ο Δημήτρης Πέλκας έδωσε συνέντευξη στο ΠΑΟΚ TV και είπε ενδιαφέροντα πράγματα για την νέα προσπάθεια που αρχίζει ο "Δικέφαλος" και ο ίδιος προσωπικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρώτο στάδιο προπονήσεων του ΠΑΟΚ: "Αρχίσαμε 22 Ιουνίου, λίγο πιο χαλαρά στην αρχή γιατί είχαμε λίγες μέρες διακοπή. Εδώ και μία εβδομάδα έχουμε ανεβάσει το επίπεδο της προπόνησης. Η ζέστη είναι πολλή, ευτυχώς φεύγουμε, εγώ παρακαλούσα να φύγουμε για να έρθουν συνθήκες κατάλληλες για ποδόσφαιρο. Ήταν καλό το πρώτο στάδιο, περιμένουμε τη συνέχεια".

Για το αν είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται δύο εβδομάδες μακριά από την πατρίδα του: "Γι' αυτούς που έχουν οικογένειες και παιδιά είναι δύσκολο. Αλλά είναι καλύτερα να προπονείσαι στις συνθήκες εκεί πάνω (σ.σ. Ολλανδία). Δενόμαστε σαν ομάδα όταν είμαστε τόσο καιρό μαζί. Είσαι αποκλειστικά συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνεις, εμπεδώνεις αυτά που ζητά ο προπονητής, κάνει καλό. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει κούραση γιατί ξέρουμε ότι θα γυρίσουμε, αλλά προσωπικά μ' αρέσει και θέλω να πάω πολύ εκεί να δουλέψω".

Για τον προσωπικό στόχο που βάζει στην τρίτη σερί προετοιμασία του με τον ΠΑΟΚ: "Θέλω προσωπικά να βελτιώνομαι, να προσθέτω νέα πράγματα κάθε χρόνο, να μη μένω στάσιμος. Έχω πολλά να δώσω δεν έχω φτάσει στο ταβάνι. Με τη δουλειά, με τη σωστή σκέψη θέλω να βρίσκω τι χρειάζεται για να βελτιώνομαι. Να κάνω αυτά που θέλει ο κόσμος και εγώ ο ίδιος".

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Στανόγεβιτς: "Είναι πολύ καλή η εντύπωσή μου. Έχει άλλο τρόπο και φιλοσοφία, μου είχε μάθει τις αρχές αυτές ο κ. Κολομπούρδας στην Κ20. Πρεσινγκ ψηλά, κατοχή μπάλας. Μου αρέσει, έχω πολύ θετικά σχόλια να κάνω και ελπίζω όλη η ομάδα να εμπεδώσει τη φιλοσοφία του κόοέυτς. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ