ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Κρίνουν πολλά τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ".

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τα μεγάλα ματς που έρχονται για τον ΠΑΟΚ, το γκολ που σημείωσε στη Λαμία, χωρίς να χρειαστεί να φωνάξει στον Μπίσεσβαρ για πάσα και υποσχέθηκε να αποκαλύψει στο τέλος της σεζόν τι τους λέει ο Βιεϊρίνια.

Ήταν για μία ακόμη φορά ένα από τα κεντρικά πρόσωπα σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που σημείωσε το γκολ με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη του Δικεφάλου στη Λαμία. Ο Δημήτρης Πέλκας είχε πολλά να πει μετά τη νέα νίκη του Δικεφάλου, έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Λαμίας.

Αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε, στη συνεργασία του με τον Μπίσεσβαρ, στον όρκο νίκης πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους κρατώντας για το τέλος της σεζόν την αποκάλυψη των όσων λέει για να ντοπάρει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ο Βιεϊρίνια.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε και για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έρχονται.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας: "Δεν ήταν εύκολο ματς. Η Λαμία μου άρεσε είναι καλή ομάδα. Απλά εμείς ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, χρειάστηκε να μπούμε με καλή νοοτροπία το καταφέραμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη".

Για το γκολ που σημείωσε: "Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα σκοράρει αφού σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα που είναι πάνω απ’ όλα. Σε αυτό το ματς έτυχε εγώ να ανοίξω το σκορ, σε άλλα ματς θα είναι κάποιος άλλος".

Για την πάσα του Μπίσεσβαρ στη φάση του πρώτου γκολ: "Δεν χρειάστηκε στη φάση του γκολ να τον φωνάξω για να με δει. Σας το είπα και μετά το ματς με τη Λάρισα, ότι ο Μπίσεσβαρ είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, έχει την ικανότητα να βλέπει τους συμπαίκτες του. Απλά βρέθηκα στο κατάλληλο σημείο και σκόραρα. Και είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρα για πρώτη φορά με το κεφάλι φέτος".

Για το μέχρι πότε θα φορά τη μάσκα κι αν σκέφτηκε να μην την αποχωριστεί επειδή σκοράρει συνεχώς: "Μίλησα με το γιατρό και αποφασίσαμε να τη φορώ και στο επόμενο ματς. Αν όλα πάνε καλά θα τη βγάλω στο ματς με τον Αστέρα. Ούτε να το σκέφτομαι. Με ενοχλεί πολύ".

Για το τι τους είπε ο Βιεϊρίνια όταν όλοι μαζί έδωσαν όρκο νίκης πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους στη Λαμία: "Το συνηθίζουμε σε κάθε ματς. Το τι μας λέει ο Αντελίνο θα σας το πω στο τέλος του Πρωταθλήματος. Τώρα το κρατώ για εμάς".

Για το αν κάνει την καλύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, μετρώντας εννιά γκολ και ισάριθμες ασίστ: "Κάθε ποδοσφαιριστής και ειδικά αν παίζει στην επίθεση, σκέφτεται τα γκολ και τις ασίστ. Αλλά το μυστικό βρίσκεται αλλού: όταν προσπαθείς για το καλό της ομάδας, όταν σκέφτεσαι πως θα τη βοηθήσεις και κάνεις τα πάντα για αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έρχονται και οι ασίστ και τα γκολ και είμαι χαρούμενος για αυτό".

Για την απουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ από τη Λαμία: "Δεν μου άρεσε που παίζαμε χωρίς τον κόσμο μας. Κατάλαβα την τεράστια διαφορά σκεπτόμενος ότι απέναντι στα Γιάννενα ήταν σαν να παίζαμε στην Τούμπα. Δεν μου αρέσει να παίζουμε σε άδειες κερκίδες και δεν είναι καλό και για την αντίπαλη ομάδα. Αλλά ξέραμε ότι ο κόσμος είναι μαζί μας και νοερά, μας έστειλε τη θετική του αύρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γνωρίζουμε ότι την Κυριακή στην Τούμπα θα είναι μαζί μας".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Το μυαλό μας πλέον είναι σε αυτό το ματς. Δίνει τρεις βαθμούς η νίκη όπως και σε όλα τα άλλα ματς. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κρίνει πολλά πράγματα αυτό το παιχνίδι, όπως και το άλλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό και τίποτε άλλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ