ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Γι' αυτό αποδίδω τόσο καλά εφέτος στον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Πέλκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και ανέλυσε τον λόγο που αποδίδει τόσο καλά κατά την εφετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ. Τι ανέφερε για τη νίκη επί του Πανιωνίου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Σπύρο Κοντό μετά τη νίκη του Δικέφαλου 3-1 επί του Πανιωνίου, στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Για τον αγώνα:

«Αυτό που θέλαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Θέλαμε να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη προχθές, που δεν παίξαμε καθόλου. Μπήκαμε στο ματς με σκοπό να είμαστε σοβαροί, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, και το καταφέραμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε με σκορ ασφαλείας και συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό».

Για την παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ στην επίθεση:

«Υπήρχε μεγάλη φόρτιση την προηγούμενη εβδομάδα για το ντέρμπι, το οποίο περιμέναμε πως και πως. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ενέργειά μας εκεί και το κάναμε σήμερα. Φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο πόσο ορεξάτοι ήμασταν και πόσο πολύ θέλαμε να παίξουμε».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να συγκεντρωθούν σε αυτό το παιχνίδι:

«Προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν το ότι δεν παίξαμε την Κυριακή. Μπήκαμε με μεγάλη συγκέντρωση . Έτσι πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν πρέπει να κάθεται και να αναλύει πολύ τι έγινε στο παρελθόν, επειδή ακολουθούν πολλά και σημαντικά ματς και πρέπει να ασχοληθεί με αυτά».

Για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή:

«Δεν μας άρεσε η εξέλιξη. Θέλαμε να παίξουμε. Περιμέναμε να γίνει το ματς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φοβερή. Δεν είναι η δουλειά ενός ποδοσφαιριστή να σχολιάσει τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Εμείς πάντως ήμασταν έτοιμοι να αγωνιστούμε. Το θέλαμε πολύ, αλλά δεν πειράζει. Πάμε τώρα να κερδίσουμε την Κυριακή, για να παραμείνουμε στην κορυφή».

Για την απόδοσή του φέτος:

«Φέτος είναι η πρώτη φορά, από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζομαι ως 10άρι σε περισσότερα από 5-6 συνεχόμενα ματς. Είναι η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι. Μου βγαίνουν πράγματα και αποκτώ αυτοπεποίθηση. Αγωνίζομαι σκληρά και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φουλ για το repeat ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πανιώνιο
Πρίγιοβιτς: "Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ"
Λουτσέσκου: "Κάναμε τεράστια... νίκη την Κυριακή"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ