ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Είμαστε δίπλα στον Σαββίδη γιατί το αξίζει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Πέλκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας εξέφρασε τη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας προς τον Ιβάν Σαββίδη, αφήνοντας μπηχτή για τη στάση των αντιπάλων.

Μετά τη συνάντηση των αρχηγών του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, ένας από τους εκπροσώπους των παικτών, ο Δημήτρης Πέλκας, έστειλε το μήνυμα των αποδυτηρίων του Δικεφάλου σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για το πόσο έχει σταθεί ο Σαββίδης δίπλα στους ποδοσφαιριστές και πρόσθεσε ότι είναι κι αυτοί δίπλα του γιατί το αξίζει.Αναλυτικά:

"Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακή στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα.Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει.

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές.Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας".

ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΜΠΟΣ: "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ"

Ανάλογο ποστάρισμα έκανε λίγη ώρα αργότερα και ο Τζάλμα Κάμπος ο οποίος επίσης έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Διαίρει και βασίλευε"... Προσπαθούν σκληρά, απέναντι στον πρόεδρο, τους οπαδούς, την ομάδα. Δεν θα τα καταφέρουν. Θα παραμείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ".

Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακη στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα. Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξιζει Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ