ΠΑΟΚ

Πέλκας από τα Τέμπη: "Αυτοί μας οδηγούν και μας δίνουν κίνητρο"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέλκας, μιλώντας από τα μνημείο στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ, είπε πως αυτοί οδηγούν τον ΠΑΟΚ και δίνουν κίνητρο στους παίκτες. Τι δήλωσαν μετά το ματς με την ΑΕΛ οι Πασχαλάκης και Λημνιός.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής από την 28η αγωνιστική, μένοντας στο 1-1 με την ΑΕΛ και πλέον στο παιχνίδι με τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό στην Τούμπα μπορεί να κλειδώσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά το 1985 και τρίτο συνολικά στην ιστορία του.

Ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, μιλώντας στο Open από τα μνημείο στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους φίλους του Δικεφάλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Σημαίνει πολλά για εμάς η παρουσία του κόσμου εδώ. Αυτό που έκαναν είναι εξαιρετικό. Θέλουμε να τους δώσουμε τη χαρά με το πρωτάθλημα. Αυτοί μας οδηγούν που λέει και το σύνθημα. Μας δίνουν κίνητρο και όποτε έχουμε τη δυνατότητα θα τους τιμούμε".

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: "Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ"

Για την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ και για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, μίλησε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στην κάμερα της NOVA.

Αρχικά σημείωσε: "Η ατμόσφαιρα με τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια δεν είναι καλή, περιμένουμε τα αποτελέσματα, είναι κρίμα να χάνεις τόσους σημαντικούς παίκτες σε ένα τέτοιο σημείο. Τους θέλουμε όλους κοντά μας, είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα. Δεν είναι πολύ καλά ο Αντρέ. Περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αυτός έχει καταλάβει ότι δεν πάει κάτι καλά. Προσπαθούμε να του ανεβάσουμε το ηθικό. Αξίζει να τον έχουμε πολύ ψηλά".

Για το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ: "Είχαμε τις ευκαιρίες, ήταν μια άτυχη στιγμή, ο παίκτης της Λάρισας πήγε να κάνει σέντρα. Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Θέλουμε ένα βαθμό ακόμα, είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα, δε μπορούμε να στεναχωριόμαστε. Την άλλη εβδομάδα περιμένουμε τον κόσμο μας, να χαρούμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα καλύτερα έρχονται".

Για την ανυπομονησία για την κατάκτηση του τίτλου: "Πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, γιατί έτσι μόνο καταφέρνεις πράγματα. Μπορεί να το ήθελε πολύ ο κόσμος να κερδίσουμε σήμερα, το θέλαμε κι εμείς πολύ. Αλλά υπάρχουν δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Θέλαμε πολύ τους δύο βαθμούς, αλλά υπάρχει και η ισοπαλία. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια πολύ σπουδαία μέρα την ερχόμενη Κυριακή. Δεν έχω μάθει να κοιτάω τα αρνητικά, αλλά μόνο τα θετικά. Δε μπορούμε να κάτσουμε να στεναχωριόμαστε. Θέλουμε να το ζήσουμε, όλοι μαζί, σαν οικογένεια, με τους τραυματίες, με τους παίκτες που παίζουν, αυτούς που είναι στον πάγκο".

Για τους τραυματισμούς και αν μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα: "Είναι τεράστια απώλεια. Ο Αντρέ έχει βάλει το όνομα του με χρυσά γράμματα σε αυτήν την ομάδα. Ο Μαουρίσιο έχει προσφέρει πάρα πολλά. Ο Βέρνμπλουμ είδατε ότι θέλει και λίγο τύχη στο ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε ε μείς είναι να στηρίξουμε όλους".

Για το σύνθημα που δίνει για το επόμενο ματς: "Ενωμένοι πάμε να πανηγυρίσουμε την άλλη εβδομάδα".

ΛΗΜΝΙΟΣ: "ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ"

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη, ωστόσο στάθηκε άτυχη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τραυματισμό του Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι απογοητευμένοι από το 1-1: "Σίγουρα φεύγουμε απογοητευόμενοι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, είπαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι αν κερδίσουμε είμαστε πρωταθλητές. Θεωρώ ότι κανείς δεν ήταν αδιάφορος η ομάδα έβγαλε ποιότητα από το πρώτο λεπτό αλλά από μια αδιανόητη φάση η Λάρισα ισοφάρισε και δεν στεφθήκαμε πρωταθλητές και δεν δώσαμε μια μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας".

Για τις πολλές ευκαιρίες: "Η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο β ημίχρονο ήμασταν χωρίς αμφιβολία καλύτεροι από τον αντίπαλο, φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο αυτό αλλά από εκεί και πέρα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να παίξουμε καλύτερα και να στεφθούμε πρωταθλητές".

Για το μήνυμα που προσπάθησε να τους περάσει ο Λουτσέσκου: "Σίγουρα και ο προπονητής είναι στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσαμε να τελειώσουμε από σήμερα, από εκεί και πέρα δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι αλλά να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να στεφθούμε πρωταθλητές στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό".

Για το αν τον στεναχωρεί ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια: "Αυτό και αν με στεναχωρεί. Το έχουμε πει όλοι, με μια λέξη είναι ηγέτης, του εύχομαι τα καλύτερα και μαζί με τον Μαλεζά και τους άλλους αρχηγούς να σηκώσουν το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό".

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: "Στην Ελλάδα αρκετά γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που έβρεχε δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίζει με την μπάλα κάτω, προσπαθήσαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά σταθήκαμε άτυχοι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ