ΠΑΟΚ

"Πάτησε" Ρωσία ο ΠΑΟΚ

"Πάτησε" Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τον αγώνα με την Κρασνοντάρ. Καλές οι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν οι "ασπρόμαυροι". Ευχές Πούτιν σε Σαββίδη! (VIDEO)

Λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι και μετά από πτήση 2,5 ωρών η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Ρωσία, ενόψει του αυριανού (5/11) αγώνα με την Κρασνοντάρ.

Το θετικό για τον Δικέφαλο είναι ότι συνάντησε σχεδόν ίδιες καιρικές συνθήκες με την Ελλάδα και άρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Μάλιστα και την Πέμπτη, μέρα του ματς, ο καιρός θα είναι πολύ καλός.

Στη διάρκεια του ταξιδιού Άρνεσεν-Τουντορ-Αγγελιδης συζητούσαν συνεχώς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμη εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα έχει τη στήριξη των οπαδών του. Πιο συγκεκριμένα αναμένονται στο Κρασνοντάρ βανακια από Σερρες, Τριανδρία, Καβάλα και Βόρειους, ενώ ορισμένοι θα μεταβούν αεροπορικώς μέσω Μόσχας.

Δείτε πλάνα από την άφιξη του ΠΑΟΚ

"Πάτησε" Ρωσία ο ΠΑΟΚ
Ευχές Πούτιν σε Σαββίδη

Ευχές Πούτιν σε Σαββίδη

Στο μεταξύ επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη απέστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με αφορμή της Ημέρα Εθνικής Ενότητας. Αναλυτικά:

"Αξιότιμε κύριε Σαββίδη!

Σας συγχαίρω για την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας.
Αυτή η γιορτή έχει τις ρίζες της βαθιά μέσα στους αιώνες, σηματοδοτεί τη διαδοχή των παραδόσεων της εθνικής ενότητας και της αλληλεγγύης. Σήμερα αντιμετωπίζουμε δύσκολες προκλήσεις της εποχής μας, αντλώντας δύναμη στην ιστορία της Ρωσίας, στις πράξεις και στη κληρονομιά των προγόνων μας. Είμαστε υπερήφανοι για τα πολεμικά κατορθώματα και τα επιτεύγματά τους, για την ειλικρινή επιθυμία τους να υπηρετήσουν πιστά την Πατρίδα.
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία, υγεία και ό,τι καλύτερο.

4 Νοεμβρίου, 2015 Β. Πούτιν"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ