ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Ζήσαμε ατμόσφαιρα Τούμπας,κίνητρο για το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ. Για χημεία της ομάδας έκανε λόγο ο Πέλκας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δέχτηκε το πρώτο του γκολ ως τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, μετά από 732 λεπτά στο πρωτάθλημα, από την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΣ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Βαγγέλη Πήχα.

Για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1:
“Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη η σημερινή, επειδή ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπιζε δυσκολίες σε αυτή την έδρα. Ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ και να κερδίσουμε αρκετά εύκολα από το πρώτο ημίχρονο. Είναι μια μεγάλη νίκη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”.

Για το ότι δέχθηκε γκολ μετά από 732 αγωνιστικά λεπτά από τον πρώην συμπαίκτη του Κόντε:
"Είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ και ένα πολύ καλό παιδί. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Δεν έγινε κάτι. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Μακάρι από αύριο να ξεκινήσω ένα νέο ρεκόρ με απαραβίαστη την εστία μου. Έχουμε ένα βουνό να διασχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Μόνος στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και ύστερα το Κύπελλο. Είναι πολύ ευχάριστη η ατομική διάκριση. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και θα βάλω τα δυνατά μου για να τα καταφέρω”.

Για την επιστροφή του στα Γιάννενα:
“Ήταν ανάμικτα τα συναισθήματα. Από τη μία οι φίλαθλοί μας δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρά επειδή μετέτρεψαν τους Ζωσιμάδες σε Τούμπα και από την άλλη ήταν ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα που με έχει κοντά του από την πρώτη στιγμή. Τους ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό. Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές στον ΠΑΣ Γιάννινα, που με βοήθησε να κάνω το βήμα για να παίζω αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ Αν δεν υπήρχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν θα έπαιζα τώρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει όμως να προχωράμε μπροστά. Να κοιτάμε όσα όμορφα έχουμε κάνει, να μην τα ξεχνάμε, αλλά να συνεχίζουμε δυνατά".

Για το ότι έδωσε την φανέλα του σε φίλαθλο του ΠΑΣ Γιάννινα:
“Την έδωσα σε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ κοντά μου όσο ήμουν στα Γιάννενα. Είναι τρομερός άνθρωπος και πιστεύω ότι το να του δώσω την φανέλα μου ήταν η πιο σωστή κίνηση. Ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή και θα συνεχίσει να είναι”.

Για το τι εύχεται για τον εαυτό του και την ομάδα του:
“Εύχομαι να έχω την υγεία μου εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον παρακολουθώ συνέχεια”.

ΠΕΛΚΑΣ: "ΈΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΧΗΜΕΙΑ"

Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" στάθηκε στη χημεία της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε, αλλά και στον στόχο του τίτλου.

Για το πώς ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη:
"Βάλαμε το γρήγορο γκολ και μετά δείξαμε σοβαρότητα. Πετύχαμε άλλα τρία γκολ και ουσιαστικά καθαρίσαμε το παιχνίδι. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και σε άλλα παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά το πετύχαμε."

Για την αλλαγή συστήματος του ΠΑΣ και τον αγωνιστικό χώρο:
"Υπήρχαν πιο πολλοί χώροι για μας μετά την αλλαγή συστήματος του αντιπάλου. Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ και πολλές φορές μας αργούσε στο ξεπέταγμα. Μετά από λίγη ώρα το συνηθίσαμε και έτσι δεν είχαμε πρόβλημα μέσα στον αγώνα. "

Για το αν ο ΠΑΟΚ πλέον έχει συνηθίσει να κερδίζει:
"Έχουμε βρει χημεία και αυτό φαίνεται. Το λέγαμε ότι θέλαμε λίγο χρόνο και εδώ και μερικούς μήνες δείχνουμε ότι αυτό περιμέναμε και εμείς. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε και καλύτερα και πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα του κυπέλλου."

Για τα γκολ που θα πετύχει φέτος ο ίδιος:
"Δεν έχει σημασία εάν θα σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος μέσα στην ομάδα. Το θέμα είναι να κερδίζουμε. Εάν μου έλεγε κάποιος να κερδίσουμε 0-1 με αυτογκόλ θα έλεγα ευχαριστώ και θα πηγαίναμε παρακάτω.Στόχος μας είναι ο τίτλος."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ