Πασχαλάκης: "Περίμενα πολύ καιρό την κλήση στην Εθνική Ελλάδος"

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στο PAOK TV και αναφέρθηκε στην πρόσφατη κλήση του για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος ενώ τόνισε πως θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε στο PAOK TV μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπατέ, για την πρόσφατη κλήση του στη Εθνικής Ελλάδας αλλά και τη βελτίωση του σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επίσης στάθηκε στα όσα θέλει να πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Για το αν έχει προλάβει να ξεκουραστεί, μετά από το παιχνίδι με τη ΜΠΑΤΕ:

"Είναι ημέρα ξεκούρασης σήμερα, κάνουμε την αποθεραπεία μας και προσπαθούμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή".

Για το αν θεωρεί ότι άργησε η κλήση του στην Εθνική:

"Δεν ξέρω αν άργησε ή όχι αυτό θα φανεί στην πορεία. Την περίμενα πάρα πολύ καιρό βασικά, ήρθε τώρα. Θα φανεί στην πορεία άμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή ή όχι. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ είναι να συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο και να μπορέσω να καταφέρω και περισσότερα πράγματα".

Για τον δικό του απολογισμό από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα:

"Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμη τον απολογισμό, αυτό το κάνουμε στο τέλος της χρονιάς, μέχρι στιγμής έχουμε αποκομίσει  πολλές εμπειρίες, έχουν γίνει πολλά παιχνίδια. Στα περισσότερα παιχνίδια πρέπει να βγαίνουμε με τον ίδιο τρόπο. Ακόμη και από τις ήττες έχουμε κερδίσει εμπειρίες, αλλά πιστεύω ότι με τη δουλειά και την ίδια αποφασιστικότητα θα μπορούμε να καταφέρουμε και περισσότερα πράγματα".

Για το μεγαλύτερο κέρδος που είχε από κάποια ήττα:

"Και από νίκες και από ήττες έχω πάρει, αλλά κυρίως είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον πρώτο μας στόχο, από εκεί πιστεύω πήρα περισσότερα πράγματα. Όπως έχω αναφέρει όμως, είναι καλό να έρχονται και οι ήττες για να ξέρεις και ποιος είναι κοντά σου και στις δύσκολες στιγμές. Οι νίκες είναι πάντα ωραίες και κλείνουν τρύπες, αλλά οι ήττες είναι αυτές που πραγματικά βλέπεις ποιος είναι δίπλα σου".

Για τις αλλαγές που βλέπει στον εαυτό του από την ημέρα που πήγε στον ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα:

"Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ο ίδιος. Αγωνιστικά έχω βελτιώσει πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς και γι’ αυτό ευθύνονται οι προπονητές μου. Σίγουρα πιστώνεται στον κύριο Σκιαθίτη το πόσο έχω βελτιωθεί τον τελευταίο χρόνο και στον κύριο Λουτσέσκου που θέλει κάποια πράγματα από μένα και είναι δίπλα μου και θέλει να τα πετυχαίνω κάθε μέρα. Είναι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί πραγματικά με έχουνε βελτιώσει. Αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσα να ξεχάσω και τους συμπαίκτες μου γιατί με αυτούς περνάω πολλές ώρες μαζί. Είναι άνθρωποι που βελτιωνόμαστε μαζί όλο αυτόν τον καιρό και φυσικά και τη σύντροφο μου".

Για το πως φαντάζεται τον εαυτό του στο τέλος της χρονιάς:

"Νομίζω ο ίδιος στόχος που έχουμε όλοι μαζί. Να κατακτήσουμε με αυτή την ομάδα όσα περισσότερα μπορούμε. Φυσικά να πάρουμε το πρωτάθλημα, να είμαστε εμείς οι νικητές, το Κύπελλο αν μπορούμε και φυσικά να περάσουμε στην επόμενη φάση στο Europa League και να μην έχουμε ταβάνι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και εννοείται να έχουμε την υγεία μας".

    

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS