ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Πέλκας, Λημνιός διεκδικούν θέση βασικού

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται σε μερικές αλλαγές για το ματς του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. 2500 εισιτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Στην αυριανή (1/12) τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Ξάνθη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζάλμα Κάμπος. Ο Ρουμάνος τεχνικός, ωστόσο, έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ακριτική ομάδα και σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Με βάση όσα έχουν φανεί από το ματς με τον Αιγινιακό και έπειτα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία αντί του Ρέι, ενώ φαίνεται πώς θα επανέλθει στην ενδεκάδα και ο Πέλκας. Σκέψεις γίνονται και για την συμμετοχή του Λημνιού στο αρχικό σχήμα, ενώ ο μεγάλος προβληματισμός αφορά στον παίκτη που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Αν παραμείνει ο Κουλούρης που έχει αγωνιστεί στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος ή θα επανέλθει στην βασική ενδεκάδα ο Πρίγιοβιτς.

2500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Εξάλλου, στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει 2500 εισιτήρια για τους οπαδούς του. Οι τιμές τους είναι στα 20 ευρώ (στο πέταλο) και 25 ευρώ στην διπλανή κεντρική θύρα, ενώ δεν θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ξάνθης:

"Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ο.Κ., το Σάββατο 02/12/2017 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων ως εξής:
Α) Μέσω internet (Viva.gr)
Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Παρασκευή 24/11 από τις 10:00 – 17:00Από Δευτέρα 27/11 έως Παρασκευή 01/12, από τις 10:00 – 17:00Σάββατο 02/12, από τις 11:00 – 13:30. Από τις 14.30 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο.Για τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. πώληση για: τη ΘΥΡΑ Δ (πέταλο), τιμή εισιτηρίου 20 €τη ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €(χωρίς διακριτικά της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., π.χ.: κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν πωλούνται παιδικά εισιτήρια ανεξαρτήτου ηλικίας και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά εισιτηρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ