ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, ο πρώτος MVP μέσα στο 2018

Πασχαλάκης, ο πρώτος MVP μέσα στο 2018

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη επιβραβεύτηκαν με την ανάδειξή του ως κορυφαίου τον Ιανουάριο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία για τον 18888 MVP Ιανουαρίου του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στην έως τώρα παρουσία του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά, στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

"Το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ήξερε ότι ο ανταγωνισμός που θα συναντούσε θα ήταν μεγάλος, αλλά ήταν έτοιμος γι αυτό. Τους πρώτους μήνες δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και περιορίστηκε μόνο σε παιχνίδια Κυπέλλου.Από τον Δεκέμβριο και μετά όμως πήρε την ευκαιρία από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και φρόντισε να τον δικαιώσει.

Σε 11 παιχνίδια με την φανέλα του Δικεφάλου έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, ενώ είχε καταφέρει να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη για περισσότερα από 970 λεπτά, πριν σκοράρει σε βάρος του ο πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΣ Γιάννια, Πέδρο Κόντε.Τον Ιανουάριο μέτρησε πέντε clean sheets, έχοντας στο ενεργητικό του μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις, ενώ καθοδήγησε άψογα την αμυντική του γραμμή.

Στην ψηφοφορία του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App, ο Πασχαλάκης κυριάρχησε στις προτιμήσεις του κοινού και ποσοστό 77,96% και αναδείχθηκε ως ο 11888 MVP Ιανουαρίου, κατακτώντας τον πρώτο του ατομικό τίτλο στον Δικέφαλο.Η μονομαχία για την δεύτερη θέση ήταν σκληρή, με τον Τζάλμα Κάμπος να προσπερνάει τελικά τον Λέο Μάτος και να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Οι 11888 MVP της σεζόν:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπος

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτος

Νοέμβριος: Λέο Μάτος

Δεκέμβριος: Δημήτρης Πέλκας”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ