ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Κλειδί το γρήγορο γκολ με Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε λόγο για έξυπνη διαχείριση στον αγώνα με τη Λαμία και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο Κάνιας.

Ο Χοσέ Κάνιας τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταπεξέλει στη σειρά των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Είναι μεγάλη μέρα για τον προπονητή και για εμάς, είχε τα γενέθλιά του και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Είχαμε δυσκολίες στο πρώτο μέρος καθώς η Λαμία έπαιζε αρκετά πίσω στον χώρο, όταν πίεζε πιο ψηλά για εμάς ήταν πιο εύκολο.

Σκοράραμε νωρίς στο δεύτερο μέρος και αυτό ήταν σημαντικό για εμάς, κάναμε μια καλή εμφάνιση και μια καλή νίκη. Έχουμε μία σειρά δύσκολων αγώνων, έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς, στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε".

Ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από την πλευρά του, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από το γήπεδο, έκανε λόγο για έξυπνη διαχείριση του αγώνα από τον ΠΑΟΚ:

"Διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι με τη Λαμία. Όσον αφορά το παιχνίδι που έρχεται πρέπει να το δούμε ως ένα από ματς, όπως τα υπόλοιπα. Πρέπει ο καθένας μας να κάνει τη δουλειά του και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θα είναι κλειδί να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να ελέγξουμε το παιχνίδι και στη συνέχεια να διαχειριστούμε αυτό το προβάδισμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δίδυμο που σκοτώνει

Τούρτα στα αποδυτήρια για Λουτσέσκου

Μπίσεσβαρ: "Νοιώθουμε καλά"

Λουτσέσκου: "Το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα ματς, το ντέρμπι με Ολυμπιακό"

Έσπασε το μπλόκο της Λαμίας, 2-0 ο ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ