ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Ήταν ξέσπασμα της στιγμής"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ζήτησε συγνώμη από την κερκίδα των Κρητικών για τη συμπεριφορά του στο δεύτερο γκολ του Δικέφαλου.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση του πανηγυρισμού του που φαίνεται να βρίζει τους φίλους του ΟΦΗ.

Ο Πασχαλάκης τόνισε: «Η ένταση ήταν μεγάλη. Είχαμε πετύχει το δεύτερο γκολ, κάναμε την ανατροπή σε ένα κομβικό σημείο. Ήταν η αποφόρτιση, ήταν το ξέσπασμα της στιγμής. Το ποδόσφαιρο μας ενώνει. Ότι και να γίνεται στο τέλος δίνουμε τα χέρια. Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικοί και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα».

«Θα πρέπει να εστιάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο διπλό και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν υπήρχε άγχος. Είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Κρατάμε την αντίδραση που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο και τον χαρακτήρα που είχαμε φτάνοντας στην ανατροπή».

Για το σύνολο που διαθέτει ο ΠΑΟΚ: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση φέτος. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα βοηθάνε και δίνουν βάθος στην ομάδα. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και πίστη για να φτάσουμε ψηλά».

Για το ματς που κοιτούν πλέον, αυτό με την Τσέλσι ή την ΑΕΚ: «Το επόμενο παιχνίδι…»

ΚΑΡΕΛΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ»

Ο Νίκος Καρέλης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός:

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Ντεμπούτο σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με τρεις σημαντικούς βαθμούς. Τα συναισθήματα μου είναι πολύ όμορφα, γιατί επέστρεψα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την βοήθεια των συμπαικτών μου βγάλαμε ωραίο πρόσωπο σήμερα και πήραμε τη νίκη».

Για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ: «Αυτό που κάναμε ήταν να μην χάσουμε το μυαλό μας. Δουλέψαμε πολύ στις στημένες φάσεις. Δεν μπήκαμε δυνατά στην αρχή, γιαυτό δεχθήκαμε και το γκολ, αλλά βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής, για να ανταπεξέλθω στα θέλω του προπονητή μου. Νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Εννοείται πως όταν έγινε αυτή η πρόταση, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι θέλω πάρα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ανταγωνισμός στην θέση μου και όποτε χρειαστεί να βοηθήσω σε έναν αγώνα, θα το κάνω για την ομάδα».

Για το ματς με την Τσέλσι: «Από αύριο θα σκεφτούμε το ματς με την Τσέλσι, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι μπορούμε».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ