ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασχαλάκης: "Απαιτείται σοβαρότητα απ' όλους μας"

Πασχαλάκης: "Απαιτείται σοβαρότητα απ' όλους μας"
EUROKINISSI

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (4/10, 22:00), ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έθεσε στόχο τη νίκη και είπε πως απαιτείται σοβαρότητα απ' όλους τους παίκτες του Δικεφάλου.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (4/10, 22:00) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ίδιος έθεσε στόχο τη νίκη και είπε πως απαιτείται σοβαρότητα απ' όλους τους παίκτες του Δικεφάλου, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

"Η ΜΠΑΤΕ είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Θα μπούμε για να παλέψουμε για τη νίκη, μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Απαιτείται σοβαρότητα από όλους μας. Η ΜΠΑΤΕ έχει παίκτες με ευρωπαϊκές παραστάσεις και θα χρειαστεί να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ανεξάρτητα από αντίπαλο είναι η φιλοσοφία του κόουτς να παίζουμε για τη νίκη. Ξέραμε τις δυσκολίες του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τσέλσι, τώρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Σίγουρα υπάρχει φόρτιση, αλλά παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια και η εμπειρία που έχουμε από τα προηγούμενα παιχνίδια σίγουρα θα μας βοηθήσει", τόνισε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ