ΠΑΟΚ

Παρών με Ολυμπιακό ο Σαββίδης

Παρών με Ολυμπιακό ο Σαββίδης
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ έτσι ώστε να μη χάσει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να κάνει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι και στο τέλος της εβδομάδας να βρεθεί στη Νέα Υόρκη, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τον Ιβάν Σαββίδη να βρεθεί την Τετάρτη στην Τούμπα για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Όπως έλεγαν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του:

"Παρά το βαρύ του πρόγραμμα είναι χαρούμενος που θα δει το ματς μ τον Αστέρα παρέα με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη και την Τετάρτη θα είναι στο γήπεδο κανονικά".

Για τη γενικότερη κατάσταση στην ομάδα σχολιάζουν, εξάλλου: "Όλοι ξέρουν την ισχυρή προσωπικότητα και την επιμονή του Ιβάν Σαββίδη. Τον απασχόλησαν όσα έγιναν στο ματς με τον Ηρακλή, αλλά φυσικά δεν είναι ικανά να τον κρατήσουν μακριά από την ομάδα.

Νιώθει ότι μέσα στην οικογένειά του χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη πριν ξεκινήσουν οι μεγάλες "μάχες" για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και με αυτές τις συνθήκες θα εφαρμόσει τη στρατηγική του για το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ".

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ