ΠΑΟΚ

Παροξυσμός στη Θεσσαλονίκη από τους φίλους του ΠΑΟΚ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTION TEAM

Έντονη είναι η αντίδραση των φίλων του ΠΑΟΚ στο άκουσμα της απόφασης για επιστροφή των τριών βαθμών από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Με χαρά υποδέχθηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για επιστροφή των τριών βαθμών που είχαν αφαιρεθεί πρωτοδίκως για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση της απόφασης, περίπου στη 1:00 το βράδυ του Σαββάτου, βρήκε αρκετούς εξ αυτών εν μέσω νυχτερινής διασκέδασης και αρκετοί φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν την εξέλιξη αυτή.

Βέβαια, υπήρχαν κι άλλοι που δήλωναν μη ικανοποιημένοι και περιμένουν να διεξαχθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έντονη ήταν η δραστηριότητά τους και στα social media, όπου τα μηνύματα και τα σχόλια για δυναμική επιστροφή στην κούρσα του τίτλου έδιναν κι έπαιρναν.







Η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον λογαριασμό της στο instagram, ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία με τα κατάλληλα hashtags (#Matchday #PAOK #PAOKfans #Toumba #PAOKAEK #ReadyToFight #DareToDream) που δείχνουν την ψυχολογική κατάσταση αυτήν τη στιγμή.

Φυσικά, ο "δικέφαλος του βορρά" βρίσκεται και σε ρυθμούς ντέρμπι, αφού το απόγευμα της Κυριακής υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο "τελικός πρωταθλήματος" για αρκετό κόσμο.

Ήδη ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να τα προμηθευτούν οι φίλαθλοι, με τα εκδοτήρια να ανοίγουν από τις 08:30 το πρωί!

Παράλληλα, οι άνθρωποι του "δικεφάλου του βορρά" βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα και τις κινήσεις τους για να κάνουν το 3/3, όσον αφορά στη δικαίωση της ομάδας, αφού απομένει να αρθεί η κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Photo credits: Motion Team

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ