Παρέμβαση του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Σαββίδης

Παρέμβαση του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε το δικαίωμα που της δίνει ο νόμος και ζητά από την ΕΠΟ να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού, για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ήταν να καταθέσει αίτημα για πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Αυτό το δικαίωμα παρέχεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως έχουσα έννομο συμφέρον και ο επίσημος ΠΑΟΚ θέλει να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης, όπως λένε οι άνθρωποί του, για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία θα κυλήσει όπως προβλέπεται και να εξεταστούν σωστά τα στοιχεία και οι μάρτυρες.

Ουσιαστικά, ο Δικέφαλος επιθυμεί να επιβλέψει τη διαδικασία και θα παρέμβει μόνο αν και εφόσον χρειαστεί. Ήδη έχει σταλεί το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ και θα λάβει γνώση και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι δεν θέλουν να καθοδηγήσουν την όλη διαδικασία, αλλά να εγγυηθούν ότι θα κυλήσει σωστά με δικαιοσύνη και ισονομία. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η Πειθαρχικη Επιτροπή της ΕΠΟ θα κάνει δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ολυμπιακό

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24