ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Θα πάρουμε το Κύπελλο"

Παπαδόπουλος: "Θα πάρουμε το Κύπελλο"
Δημοκράτης Παπαδόπουλος

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Κυπέλλου, Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε πως ο "Δικέφαλος" δεν είχε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση όσον αφορά τον αντίπαλο στα ημιτελικά.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση Κυπέλλου που "έφερε" ως αντίπαλο για τον "Δικέφαλο" τον Ολυμπιακό, στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι τις προηγούμενες φορές ο ΠΑΟΚ έπαιρνε την πρόκριση σε ματς στην Τούμπα: " Και φέτος θα τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ. Για να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο, πρέπει να περάσουμε τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως θα τον κερδίσουμε στον ημιτελικό και στον τελικό θα πάρουμε το Κύπελλο κερδίζοντας την ΑΕΚ ή τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμιά προτίμηση στην κλήρωση. Επρεπε να αντιμετωπίσουμε τις δύο από τις τρεις ομάδες. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το ματς".

Συνεχίζοντας είπε: " Σίγουρα ένα ματς με τον Ολυμπιακό πάντα συσπειρώνει όλο τον κόσμο. Η Τούμπα θα είναι καμίνι για ακόμη μια φορά. Δεν σκεφτόμαστε το πρώτο ή το δεύτερο ματς. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Τούμπα και μετά αυτό να το διαχειριστούμε για το εκτός έδρας παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ