ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο πταισματοδίκης που εξετάζει την μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά των μελών τηςΕΕΑ για παράβαση καθήκοντος ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία για την έρευνα του.

Εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί νομικά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα το περασμένο Φεβρουάριο ο Δικέφαλος είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζήτησε τη διερεύνηση κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων (παράβαση καθήκοντος, δωροληψία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου) και είχε καταθέσει αίτημα για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της ΕΕΑ.

Ο πταισματοδίκης που εξετάζει την μηνυτήρια αναφορά του Δικεφάλου κατά των μελών της Επιτροπής ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία, κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία εξελίσσεται κανονικά. Μετά από αυτή την καταγγελία ο ΠΑΟΚ είχε κάνει και μια ακόμη κατά των δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ