ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ζήτησε χρόνο ο Γιάνκο

Red Star's Aleksa Vukanovic, left, duels for the ball with Young Boys' Saidy Janko, center, and Frederik Sorensen during the Champions League play-off, second leg soccer match between Red Star and Young Boys on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Aleksa Vukanovic, left, duels for the ball with Young Boys' Saidy Janko, center, and Frederik Sorensen during the Champions League play-off, second leg soccer match between Red Star and Young Boys on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η πλευρά του Σάιντι Γιάνκο ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις του και ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση του πριν ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάιντι Γιάνκο δεν θα έρθει τελικά την Τετάρτη (09/09) στη Θεσσαλονίκη. Ο δεξιός φουλ μπακ έχει ζητήσει λίγο περισσότερο χρόνο για να αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου μοιάζουν διατεθειμένοι να του τον δώσουν.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την Πόρτο για το δανεισμό του 24χρονου ποδοσφαιριστή που ωστόσο θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος στην μετακόμιση του στην Τούμπα. Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή κυλούσαν ομαλά και είχαν φτάσει σε σημείο μάλιστα να είναι η πιθανή ακόμη και η άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στον ποδοσφαιριστή.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, τουλάχιστον για την ώρα, με τον Γιάνκο να ζητά λίγο περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει.

Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εναλλακτικές λύσεις και δεν αποκλείεται να στραφούν σε αυτές, όσο ο 24χρονος Ελβετός "ζυγίζει" τις προοπτικές της συνεργασίας του με το Δικέφαλο. Και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση στο δεξί άκρο της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Transfer Bullets: Ξανά στο τραπέζι του ΠΑΟΚ ο Σωτηρίου
ΠΑΟΚ: Ανανεώνει μέχρι το 2024 χωρίς ρήτρα ο Τζόλης
Ζίβκοβιτς: "Να τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ