ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ζητάει άμεσα το σκεπτικό του πορίσματος της ΕΕΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας να λάβει εντός της ημέρας (29/1) το σκεπτικό του πορίσματος της ΕΕΑ για την αποβολή του από το πρωτάθλημα.

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες τα τελευταία 24ωρα μετά το πόρισμα της ΕΕΑ για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα για τις υποθέσεις της πολυιδιοκτησίας και του μετοχολογίου των Ακριτών και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό.

Όπως έκαναν μάλιστα γνωστό μέσω ανακοίνωσης οι διοικούντες τον Δικέφαλο του Βορρά, θέλουν να πάρουν εντός της ημέρας στα χέρια τους το σκεπτικό της ΕΕΑ, τονίζοντας πως η όποια επιπλέον καθυστέρηση δημιουργεί ακόμα περισσότερες υποψίες για τα κίνητρα της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση προστίθεται πλέον στις αναρίθμητες υποψίες, σε βαθμό βεβαιότητας, που έχουμε σχετικά με την έκδοση της απόφασης αλλά και το χρόνο αυτής όπως ήδη έχουμε καταγγείλει.

Δε θελουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Προσφυγή και στα διοικητικά δικαστήρια
Οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Θα φτάσουμε μέχρι το CAS"
Ο ΠΑΟΚ στέλνει μέλη της ΕΕΑ στα δικαστήρια
ΠΑΟΚ: Ζητά άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μελών της ΕΕΑ
ΠΑΟΚ: Ζήτησε την αποπομπή δημοσιογράφου της ΕΡΤ
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει μήνυση και για σύσταση συμμορίας σε τρία μέλη της ΕΕΑ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ