ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει 1.000.000 € για να φύγει ο Βέρνμπλουμ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι πρώτες επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν στο Δικέφαλο καθώς ο Σουηδός μέσος ζητά τεράστια αποζημίωση για ν' αποχωρήσει.

Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα ξεκινούσαν οι επαφές με τον Πόντους Βέρνμπλουμ για το τι θα γίνει με το συμβόλαιο του, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει στρατηγική απόφαση στον ΠΑΟΚ για εξορθολογισμό του μπάτζετ.

Ο Σουηδός που έχει ένα από τα μεγαλύτερα σε αποδοχές συμβόλαια στον ΠΑΟΚ ήταν - όπως αναμενόταν - ο πρώτος που δέχθηκε διερευνητική κρούση από τους επιτελείς του Δικεφάλου για λύση του συμβολαίου του και θα ακολουθήσουν λογικά και άλλοι. Τα αποτελέσματα ωστόσο δεν ήταν ενθαρρυντικά. Και αυτό διότι ο Βέρνμπλουμ παραμένει σκληρός διαπραγματευτής παρά το γεγονός ότι έχει περίπου ενάμιση χρόνο να παίξει ποδόσφαιρο.

ΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ

Ποια είναι η θέση του Βέρνμπλουμ; Ο Σκανδιναβός δέχεται κατά αρχάς μείωση στο συμβόλαιο του - λόγω της οικονομικής ζημιάς που έχουν υποστεί οι ομάδες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού - περίπου 30%.

Και διαμήνυσε στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι δέχεται να λύσει το συμβόλαιο του που έχει ισχύ για έναν ακόμη χρόνο, αρκεί να πάρει ως αποζημίωση τις αποδοχές που προβλέπονται σε αυτό μειωμένες κατά το ίδιο ποσοστό με το φετινό.

Στην ουσία δηλαδή ζητά 1.000.000 ευρώ περίπου για να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνει κανείς ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι μακριά από αυτό που σκόπευαν να διαθέσουν από τη διοίκηση που λογικά θα επανέλθει σε νέα διαπραγμάτευση με τον Πόντους Βέρνμπλουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δεδομένα με Μπερνάρντ Μένσα
Στη Νέα Μεσημβρία ο Ουάρντα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ