ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ζητά επιπλέον ασφάλιση για τον κορονοϊό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και ζητά πρόσθετη ασφάλιση για το ενδεχόμενο μόλυνσης ποδοσφαιριστών, προπονητών αλλά και υπαλλήλων των ομάδων από τον κορονοϊό.

Με επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να μεριμνήσει άμεσα προκειμένου να υπάρξει πρόσθετη ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και των υπαλλήλων της κάθε ΠΑΕ για το ενδεχόμενο μόλυνσής τους από τον COVID-19, καθώς και για το ενδεχόμενο αυτοί να μεταδώσουν περαιτέρω τον ιό σε τρίτα πρόσωπα.

Ο ΠΑΟΚ τονίζει ότι « η Πολιτεία θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων καλύπτοντας την έξτρα ασφάλιση αθλητών, τεχνικών και υπαλλήλων καθώς και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Η ασφάλιση πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο την κάλυψη κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας τους, αλλά και αποζημίωση ακόμα και για το απευκταίο ενδεχόμενο θανάτου των ίδιων ή συγγενικών τους προσώπων ως συνέπεια της μόλυνσης αυτής, όπως και την αστική τους ευθύνη έναντι τρίτων για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: "Τα ποσοστά που έχουν γραφτεί, δεν είναι ακριβή"
Super League - ΠΣΑΠ: Χάσμα για τις περικοπές συμβολαίων
Προσφεύγει στο CAS ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Λάριν
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ