ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Υπερίσχυσε ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την απόρριψη της έφεσής του κάνει λόγο για "παγίδα" στην οποία έπεσε η Επιτροπή Εφέσεων. Έμμεσες κατηγορίες στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

"Η επιτροπή εφέσεων δίκασε σκεπτόμενη πολιτικά" αναφέρεται στην ανεπίσημη θέση που αναφέρεται στα media από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως πρώτη αντίδραση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία διατήρηση την ποινή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως ενημερώνει το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά. Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους. Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ