ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ίντερ ο Μπότης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 16χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπότης, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ίντερ και θα ξεκινήσει προετοιμασία με τη δεύτερη ομάδα των νερατζούρι.

Το τυπικό μέρος μιας υπόθεσης που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες στην Ιταλία. Ο 16χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπότης, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ίντερ και θα ξεκινήσει προετοιμασία με τη δεύτερη ομάδα των νερατζούρι.

Το Sport24.gr σας είχε παρουσιάσει αναλυτικό ρεπορτάζ για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Μπότη ο οποίος στις 4/9/2019 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΑΝ

Κι όμως ο Νίκος Μπότης έχει ξαναβρεθεί στο Μιλάνο. Είχε δοκιμαστεί από την έτερη μεγάλη ομάδα της πόλης, τη Μίλαν. Ωστόσο, οι ροσονέρι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του. Ο Μπότης ήδη έχει ξεχωρίσει για τα σωματικά του χαρακτηριστικά.

Σε ηλικία 16 ετών έχει ανάστημα 1,91 μέτρα, αν και όσοι τον έχουν δει ομολογούν ότι έχει περιθώρια βελτίωσης σε ρεφλέξ, αλλά και τις αντιδράσεις με τα πόδια. Την τρέχουσα σεζόν με την Κ17 αγωνίστηκε σε εννιά ματς

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ