ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τους Βραζιλιάνους κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει σε Λέο Μάτος και Λέο Ζαμπά που έμειναν εκτός από τον αγώνα της Παρασκευής (18/9) με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι-προετοιμασία του, μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα, για τον αγώνα της Παρασκευής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα με μια προπόνηση που έγινε στην έδρα του δικέφαλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα. Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσιας.

Εκτός για έναν ακόμη αγώνα του Δικέφαλου έμειναν οι Βραζιλιάνοι του Δικεφάλου: ο τραυματίας Ροντρίγκο, ο ανέτοιμος Ντόουγκλας Αουγκούστο και για αγωνιστικούς λόγους ο Μάτος που δεν υπολογίζεται αλλά και ο Λέο Ζαμπά.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μάλιστα πρόσφατα μίλησε με τον προπονητή του για το ρόλο του στην ομάδα και ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε σε αυτόν μετά την νίκη- πρόκριση επί της Μπενφίκα τονίζοντας ότι εκτιμά τις δυνατότητες του αλλά έχει ακόμη πολύ δουλειά να κάνει για να είναι στις βασικές επιλογές του.

Αντίθετα ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή της νέας του ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ